Sydkystens Brolægning & Kloak A/S

Årets Brolægger 2019

Fliser og sten | Skrevet af Søren Pedersen d. 25. juni 2021

Kunsten i at levere god brolægning, findes i et tage opgaven én sten ad gangen – og dertil selvfølgelig levere god kundeservice.  Det mener vi hos Sydkystens Brolægning og Kloak A/S, hvor vi har 20 års erfaring inden for fagområdet.

Måske er det derfor, vi er blevet så kompetente inden for håndværket, at vi i 2019 blev kåret som Årets Brolægger!

Kåringen finder sted hvert år i Cirkusbygningen i København, når ÅRETS HÅNDVÆRKER® prisuddelingerne finder sted og fejrer det gode håndværk på tværs af hele landet.

For at deltage i det branchekendte awardshow, skal man anerkendes af en dygtig fagjury samt opnå stor kundetilfredshed på parametrene kommunikation, aftale, pris, tilfredshed og oprydning. Disse punkter ligger til grund for den samlede bedømmelse, kunden giver på anmeldelsesplatformen www.anmeld-haandvaerker.dk.

Her er vi stolte af at råde over en flot Elite Smiley, der vidner om glade kunder, som har været ovenud tilfredse med de mange services, vi leverer dag efter dag i ensartet høj kvalitet.

Netop det faktum at det er kundernes respons på vores arbejde, som er den overordnede adgangsbillet til ÅRETS HÅNDVÆRKER® showet, er vi særligt stolte af. Det er nemlig det bedst tænkelige skulderklap, man kan ønske sig fra de mennesker, vi hjælper i hverdagen.

Lyt til vores kunder – det gør vi!

Hos Sydkystens Brolægning og Kloak A/S er vi stolte over titlen som Årets Brolægger 2019. Det vidner om, at vi gør det godt, når vi forskønner indkørsler samt haveanlæg og terrasser. Vi er dog mindst lige så glade for den respons, vi høster for vores arbejde.

Vi er overbeviste om, at de positive ord spreder sig til andre, som også vil have udført håndværk i topklasse. Derfor ved vi også, at et stærkt renommé forpligter, og at vores kunder forventer kvalitet. Af samme årsag springer vi aldrig over hvor gærdet er lavest, men er professionelle fra start til slut i ethvert projekt.

Det er blandt andet derfor, vi modtager anmeldelser som:

”De største stjerner man kan hente ned, kaster vi efter Martin, Mikkel, Rune og alle de andre Sydkystens Brolægning. Det var som at være med i et TV-program, hvor der kommer et hold kompetente folk, og får alt til at ligne lige det, man drømte om. Søde, venlige og hårdtarbejdende brolæggere, der fik vores gamle skæve have til at se så fin ud – uden at det blev en betonørken.” – Søren, Valby

”Vi er yderst tilfredse med anlægning af rådhusbelægning i indkørsel og sti rundt om hus (65 m2 i alt), samt etablering af kloak og isætning af rottespærrer. De har været super flinke og imødekommende. Arbejdet er udført hurtigt og professionelt. Kan varmt anbefale SB&K og vil til enhver tid bruge dem igen.” – Lars, Søborg.

Ønsker du også brolægning, som er lagt med øje for hver en sten? Så kontakt os for et uforpligtende tilbud.Sydkystens Brolægning & Kloak A/S

Kontaktoplysninger

Rundageren 4
2640 Hedehusene

E-mail: te@sb-kloak.dk Telefon: 20 98 71 66