Søren Pedersen

6 gange finalist til ÅRETS HÅNDVÆRKER®

Tag & tagrender | Skrevet af Søren Pedersen d. 29. september 2020

Vidste du, at der findes et awardshow i håndværksbranchen, som hedder ÅRETS HÅNDVÆRKER®? Her deltager nogle af landets absolut bedste håndværksvirksomheder inden for tømrerfaget, murerfaget, VVS, tagarbejde og meget, meget mere!

Prisuddelingen finder sted i Cirkusbygningen i København, hvor man deltager som finalist, såfremt man har opnået flot kundefeedback på anmeld-haandvaerker.dk og imponeret en udvalgt fagjury – noget som TM Tag & Facade har formået i både 2017, 2019, 2020, 2021, 2022 og 2023!

I 2021, 2022 og 2023 vandt TM Tag & Facade Årets tagdækker.

Fordi det er selve kunderne, der igennem hele året anmelder hudløst ærligt på anmeld-haandvaerker.dk, bærer dét at være finalist stor værdi. Det er kundernes skulderklap, som bringer finalisterne ind i Cirkusbygningen, når de har anmeldt virksomheden på parametrene kommunikation, aftale, pris, tilfredshed og oprydning.

TM Tag & Facade har høstet flotte kunderoser, hvorfor de er tildelt en Elite Smiley og har fået feedback som blandt andet:

”Søde og rare håndværkere, som gjorde et fantastisk stykke arbejde. Vi fik lavet meget tag og vinduer, hvilket vi er meget tilfredse. Meget pålidelige i forhold til aftaler, tidpunkter og altid parat til at besvare de spørgsmål man eventuelt kunne have i forhold til stort byggeri” – Jonas, Dragør.

”Oplevelsen med Tm Tag & Facade ApS har været super god fra ende til anden. Lasse, Lars og deres ansatte er enormt sympatiske og har været behjælpelige med rådgivning og svar på spørgsmål fra os, både før under og efter taglægningen. Hele forløbet var fuldkommen smertefrit og virksomheden fremstår yderst kompetent og professionelt.” – Charlotte, Virum

Succes bygget på godt håndværk

Spørger man selv indehaverne Lars og Lasse hos TM Tag & Facade, er de ikke i tvivl om, hvorfor deres virksomhed har været finalister til ÅRETS HÅNDVÆRKER® hele tre gange.

Ambitionen er nemlig at være de bedste. Det bliver man kun, når håndværket er i top og kunden føler sig som den vigtigste person i hele verden. Derfor er kvalitet og tillid vigtige nøgleord, som suppleres af et sundt arbejdsmiljø, der giver håndværkerne den energi, der skal til for at løse alle opgaver med firmaets tilfredshedsgaranti.

Alle kunder hos TM Tag & Facade er desuden omfattet af en døgnservice på igangværende opgaver. Det betyder, at man har en livslinje, hvis uheldet f.eks. er ude under et stort tagprojekt eller lignende.

Firmaet er desuden medlem af Dansk Håndværk og har Icopal – Entrepriseforsikring, hvilket giver op til 15 års garanti på tagpap.TM Tag og Facade ApS

Kontaktoplysninger

Tårnfalkevej 6
2650 Hvidovre

E-mail: tmtagogfacade@gmail.com Telefon: 70701705