Søren Pedersen

Alt i tømrerarbejde

Gulv, væg & loft | Skrevet af Søren Pedersen d. 29. september 2020

Hos TM Tag & Facade tilbyder vi alt i tømrerarbejde. Vi servicerer hele Københavnsområdet, hvor vi tilbyder alt inden for tagarbejde, gulv, køkken, carporte, døre og vinduer samt tilbygninger, udestuer, udnyttelse af førstesale og generel renovering.

Fordi vi er alsidige i vores arbejde og leverer høj kvalitet hver gang, er vi håndværkere for mange faste ejendomme, hvor vi står for vedligeholdelsen. Men vi arbejder naturligvis også for private – både inden for bestillingsarbejde og f.eks. stormskader, forsikringsskader m.m.

Uanset om vores kunde er en ejendomsforening, erhvervskunde eller privat, går vi meget op i, at vi leverer en gennemført løsning, hvortil alle forhold omkring kommunikation, aftale, pris etc. er i orden.

Det gør vi ved at sikre en klar og god dialog allerede fra tilbudsgivning, så der ikke er tvivl om aftaler og forventninger. Det er vores erfaring, at en god start og løbende professionel kommunikation er med til at sikre kunden den nødvendige tryghed, som en god totaloplevelse bør indeholde.

Når den tryghed kombineres med håndværk i højeste kvalitet, står kunden ikke bare tilbage med et flot byggeresultat, men en god mavefornemmelse – som tilmed ofte ender i mund til mund anbefalinger af TM Tag & Facade samt positive anmeldelser.

Glade kunder er noget, man gør sig fortjent til

Mange virksomheder fortæller, at de samler på glade kunder. Hos TM Tag & Facade lever vi også for glade kunder, men vi ved, at man skal gøre sig fortjent til dem!

Som i alle andre brancher, findes der gode virksomheder og mindre serviceorienterede virksomheder. For at sikre klarhed og give kunden indsigt i den type tømrerarbejde de kan forvente hos os, giver vi ALLE vores kunder mulighed for at både se og anmelde vores arbejde på anmeld-haandvaerker.dk, hvor vi har vores egen profil.

Her kan alle kunder give feedback på vores evner inden for områderne kommunikation, aftale, pris, tilfredshed og oprydning.

Det giver nye kunder mulighed for at læse om andres oplevelser, så de ved, hvad de kan forvente, når de kontakter os angående en opgave.

Foruden en Elite Smiley for gode anmeldelse er vi stolte af kundeudtalelser som eksempelvis:

”Det har været en sand fornøjelse at have Lasse, Lars og Marcus gående og hjælpe os med at få nyt tegltag + undertag monteret. Opgaven lød på at udskifte et meget slidt gammelt tag fra 1930 og undervejs havde vi i alt 5 forsikringssager kørende. Lasse og de andre var her en kæmpe hjælp og gjorde at vi var trygge i hele processen” – Ryan & Louise, Hvidovre.

Kontakt os for mere information – og husk at vi altid tilbyder gratis tilbudsgivning på tømrer- og tagarbejde.TM Tag og Facade ApS

Kontaktoplysninger

Tårnfalkevej 6
2650 Hvidovre

E-mail: tmtagogfacade@gmail.com Telefon: 70701705