Søren Pedersen

Specialister i tagarbejde

Tag & tagrender | Skrevet af Søren Pedersen d. 29. september 2020

Hos TM Tag & Facade er vi specialister i tagarbejde. Faktisk er næsten 80% af alt vores arbejde baseret omkring tagprojekter, hvor vi arbejder med stort set alle opgavetyper. Det værende tegltag, ståltag, eternit, tagpap og meget, meget mere.

Som ’nørder’ og fagmænd inden for feltet, er vi aldrig bange for at tage særopgaver ind, hvor det næsten kun er fantasien (og byggetilladelser), der sætter grænser for slutresultatet.

Det er dog ikke kun slutresultatet, der tæller for os, da vi ønsker at give vores kunder en tryg og professionel proces. Vi ved, at god kommunikation skaber tryghed, og at tryghed er essentielt, når man har investeret i f.eks. en gennemgående renovering eller et helt nyt tag.

Som vigtige led i den samlede købsoplevelse tilbyder vi gratis tageftersyn, gratis tilbud på projektet og tilmed en tilfredshedsgaranti.

Sidst, men ikke mindst, forstår vi væsentligheden i at arbejde med respekt for vores omgivelser hos kunden. Det betyder, at vi efterlader en pæn og ren arbejdsplads, så der er så ryddeligt som muligt. Den store respekt for oprydning gælder naturligvis også, når vi overdrager slutresultatet.

Den totale tagløsning

Hos TM Tag & Facade tilbyder vi alt inden for tagløsninger. Hvad end du søger fagfolk til renovering, et unikt projekt eller forsikringsskader (hvor vi kan håndtere dialog med håndværkere, taksatorer etc.).

Med mere end 10 års erfaring har vi naturligvis opbygget solide kompetencer, og har derfor folk til det hele – blandt andet også murerarbejde. Det at vi arbejder mere uafhængigt af andre håndværkere, betyder at vi hurtigt og effektivt leverer et godt resultat, hvortil håndværket er af højeste kvalitet. Se blot hvad vores kunder fortæller:

”Alt er leveret til tiden og jeg er hele tiden blevet draget ind i tingene. De går meget op i om jeg er tilfreds, og kommer med gode løsninger. Jeg er meget imponeret over servicen og ikke mindst kvaliteten” – Tip Top Trafik, Bagsværd.

”Vi fik en komplet renovering af vores tag, inkl. Nye tegl og efterisolering af loft. Alle aftaler er blevet overholdt 100%. Udover et fantastisk resultat, er Lasse også utroligt serviceminded og har et godt øje for detaljer. Kunne ikke have håbet på en bedre oplevelse og forløb end vi fik” – Sascha og Rasmus, Hvidovre.

Du kan læse flere anmeldelser på vores Anmeld Håndværker profil, hvor vores kunder har vurderet vores arbejde.TM Tag og Facade ApS

Kontaktoplysninger

Tårnfalkevej 6
2650 Hvidovre

E-mail: tmtagogfacade@gmail.com Telefon: 70701705