Søren Pedersen

Historien om TM Tag & Facade

Tag & tagrender | Skrevet af Søren Pedersen d. 29. september 2020

Historien om TM Tag & Facade er historien om to brødre med lyst til at arbejde sammen – og samme høje ambitioner.

Måske netop ambitionsniveauet ikke bør ses som en overraskelse, for brødrene Lars Madsen og Lasse Tindø brænder begge for det gode håndværk. Og det er der egentligt ikke noget nyt i!

Lasse er lært op af en erfaren håndværker, med mere end 30 års erfaring inden for tagarbejde, og har allerede selv mere end 10 års erfaring inden for tagbranchen.

Lars fik overrakt medalje til sin flotte svendeprøve og har siden ført sit gode arbejde – og sin detaljesans inden for tagarbejde, køkkener, terrasser, hegn og meget mere – med sig ind i egen virksomhed.

Det er dog ikke udelukkende forretningsføring, som har bragt brødrene under samme tag i deres fælles firma TM Tag & Facade. For også lysten til at tilbringe tid sammen har været en væsentlig drivkraft bag oprettelsen af egen virksomhed.

TM Tag & Facade er derfor indbegrebet af en familievirksomhed, hvor bløde værdier som at tilbringe tid sammen er forenet med et hårdere forretningssyn og blik for kvalitet.

For kvalitet er der masser af. Bare spørg kunderne!

Kunderne har kvalitetsgodkendt

Mens mange virksomheder fortæller, at de leverer glimrende kundeløsninger og får positiv feedback, har TM Tag & Facade bevis for det.

Faktisk er virksomheden tilknyttet en Elite Smiley på anmeld-haandvaerker.dk, som er en troværdig anmeldelsesplatform udelukkende for håndværkere.

Her kan kunderne anmelde de håndværkere, som har udført arbejde for dem. Forskellen på denne platform og andre anmeldelsessider er dog, at kunderne først kan anmelde håndværkeren, når de har modtaget deres slutfaktura og et link til portalen. Det betyder, det er reelle kunder, som giver deres ærlige feedback, når opgaven er udført.

TM Tag & Facade kan her læse kundernes vurdering af deres arbejde – og der er rød tråd mellem de høje ambitioner og kundernes syn på det udførte håndværk. Derfor skriver kunderne blandt andet:

”Fantastisk og ærligt arbejde. Godt nok sjældent jeg har oplevet noget så professionelt og tjekket. Vi blev ovenikøbet faktureret for mindre end aftalt. Vil helt klart bruge TM Tag og Facade igen og kan anbefale dem på det varmeste!” – Lucy, Brønshøj.

”Det samlede resultat er meget vellykket og hele tagløsningen fremstår særdeles flot og er allerede blevet grundig ‘testet’ af den våde september. Samarbejdet har undervejs været både behageligt og konstruktivt. Der er både leveret og faktureret i henhold til indgået aftale” – Jan, Holte.

TM Tag & Facade holder til i Hvidovre og kører i hele Københavnsområdet.TM Tag og Facade ApS

Kontaktoplysninger

Tårnfalkevej 6
2650 Hvidovre

E-mail: tmtagogfacade@gmail.com Telefon: 70701705