Kvalifuge ApS

Totalentrepriser

Døre & vinduer | Skrevet af Søren Pedersen d. 2. marts 2021

Vidste du, at Kvalifuge ApS kan varetage hele processen, når du skal have dit nye drømmebadeværelse eller renoveret det gamle?

Vi står gerne for din totalentreprise, hvor vi kan yde rådgivning og naturligvis står for at indhente de dygtige håndværkere, som skal forvandle dit badeværelse efter dine ønsker. Fordelen for dig er, at du kun har ét kontaktpunkt – nemlig Kvalifuge ApS – som sørger for de rette folk til opgaven, koordinering mellem faggrupperne og kvalitetskontrol efter de høje standarder, som er nødvendige, når man har med et vådrum som badeværelset at gøre.

Takket være et solidt netværk og kontakt til andre dygtige firmaer i København og i Nordsjælland, er vi i stand til at løfte opgaven uden slinger i valsen. Vi samarbejder kun med andre firmaer, der har samme værdier og syn på vigtigheden af at levere ordentligt håndværk. Det betyder, at kvaliteten er i top og finish en fryd for øjet.

Uanset om der er tale om de skjulte VVS- og el-installationer eller det synlige murer- og fugearbejde, er det alt sammen udført med afsæt i stolte danske håndværkstraditioner. Det kan vores kunder skrive under på.

Det siger vores kunder

Når vi laver dit nye badeværelse eller foretager renoveringen, lægger vi stor vægt på kvaliteten. Alligevel er det ikke nok for os. Vi mener, at et positivt bygge- eller renoveringsprojekt består af både håndværkskvalitet, kommunikationen og respekten for vores kunders bopæle.

Af samme årsag er vi tilknyttet den store håndværkerportal anmeld-haandvaerker.dk. Her kan vores kunder anmelde vores arbejde, da de modtager et verificeret link sammen med deres slutfaktura. Det betyder, der ikke er tale om falske anmeldelser, men kun kunder, der har fået udført reelt arbejde.

Vi bliver anmeldt på både kommunikation, aftale, pris, oprydning og tilfredshed – til hvilket vi er belønnet med både en Elite-smiley og titlen som vinder af Årets Fugemand i 2020, som synligt bevis på vores glade kunder. Vores kunder siger blandt andet:

”Hurtige levering i høj kvalitet. Stor fleksibilitet” – Rune, København S.

”Arbejdet fint udført, som aftalt. Dygtige servicemindede håndværkere” – Karin, København V.

Besøg gerne vores profil og læs flere anmeldelser her.

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi hjælper dig i mål med dit badeværelsesprojekt? Kontakt os endelig for en uforpligtende samtale, hvor du kan få ro til din mavefornemmelse og få håndværk i topklassen.Kvalifuge ApS

Kontaktoplysninger

Blokken 74
3460 Birkerød

E-mail: kent.madsen@kvalifuge.dk Telefon: 30 23 37 18