Kvalifuge ApS

Kernekompetencer

Huset | Skrevet af Søren Pedersen d. 2. marts 2021

Kvalifuge ApS er dit professionelle fugefirma, når arbejdet skal være solidt, holde og have flot finish.

Vi tilbyder alle former for fugearbejde i København og i hele Nordsjælland, hvor vi både klarer arbejdet indendørs og uden på selve bygningen.

Fordi vi er håndværkere, der er specialiserede i fugearbejde, kan vi løfte en bred vifte af opgaver for både private og erhvervsdrivende. Vores kernekompetencer er blandt andet:

Fugearbejde ved betonelementer

Hvis elementbyggeriet eller fabriksbygningen trænger til nye fuger, står vi klar til at lægge pæne gummifuger, som er elastiske og holder bedre end f.eks. mørtelfugerne.

Du kan både få fuget eller omfuget – lad os blot tage dialogen og sikre dig det ønskede resultat.

Fugning i køkkener

Både ved etablering af nye køkkener eller renovering af det eksisterende, er det vigtigt, du får det korrekt fuget. Det betyder, at tætningen både er holdbar og æstetisk pæn.

Fugningerne er vigtige omkring bordplader og skabe i køkkenet, samt omkring vasken og områder med vand.

Fugning i badeværelse og vådrum

Vådrumsfuger har stor betydning! Badeværelset er et rum, der påvirkes af vand og en høj grad af luftfugtighed. Det stiller krav til en tæt fuge.

Med elementer som bruser, badekar, afløb, døre og vinduer, er der intet at sige til, fugningen skal udføres korrekt. Sker det ikke, kan det desværre resultere i råd og svamp i og omkring fugen – samt de omkringliggende konstruktioner. Det er hverken kønt at se på eller sundt for kroppen, da skimmelsvampen kan gøre mennesker syge.

Vi hjælper både i forbindelse med nye badeværelser og renoveringsarbejde.

Fugning af gulv samt omkring vinduer og døre

Lad vores fagfolk stå for fugningen af dine gulve, døre eller vinduer, så deres kvalitet og holdbarhed skinner igennem længst muligt.

Vi tilbyder naturligvis også omfugning, så du får smukt finish til gulvet eller lukket effektivt af mellem inde- og udeklimaet omkring dine døre og vinduer. Kontakt os for at høre mere – uanset om du er privat boligejer, erhvervsdrivende eller repræsenterer en boligforening.

Brandfugning

I dag vælger mange erhverv, private, virksomheder og institutioner i København og Nordsjælland at få foretaget brandfugning, som kan være med til at forhindre spredning af brand i en bygning.

Brandfugning sikrer, at modstandsevnen i vægge og materialer ikke forringes. Vi udfører professionel og kvalitetssikker brandtætning af f.eks. VVS-rør, branddøre, el-installationer og ventilationsrør.

Fugning på sterile områder

Tilhører du f.eks. medicinal-, fødevare- eller forskningsindustrien, ved vi, du lever efter en høj standard, hvad angår det sterile miljø. Vi sørger for fuger i topklasse, så du undgår åbne revner og sprækker, der kan udgøre en grobund for uønskede bakterier.

 

Vi klarer alt inden for professionelt fugearbejde – kontakt os for at høre mere.Kvalifuge ApS

Kontaktoplysninger

Blokken 74
3460 Birkerød

E-mail: kent.madsen@kvalifuge.dk Telefon: 30 23 37 18