Kvalifuge ApS

Årets Fugefirma 2020

Badeværelset | Skrevet af Søren Pedersen d. 2. marts 2021

Hos Kvalifuge ApS anser vi os selv som et dybt kompetent fugefirma, der leverer kvalitetsarbejde – hver gang. Derfor er det kun naturligt, at vi bliver glade, når andre deler dette billede af vores virksomhed. Af samme årsag er vi stolte af at kunne kalde os vinder af prisen som Årets Fugemand 2020.

Prisen bliver uddelt i forlængelse af ÅRETS HÅNDVÆRKER™, der er et stort show, som hylder branchens bedste fagfolk – det værende alt fra entreprenører, malere, murere, tømrere og altså også fugemænd.

ÅRETS HÅNDVÆRKER™ arrangeres af den store håndværkerportal anmeld-haandvaerker.dk. Her kan kunderne efter afsluttet arbejdet gå ind og anmelde håndværksvirksomheden på baggrund af et unikt link, som de modtager med deres slutfaktura. Det betyder samtidig, at der kun er tale om reelle kundeanmeldelser – og altså ikke profiler med kunstige anmeldelser. Kunderne anmelder desuden ikke kun på en fast score, men bliver bedt om at forholde sig til både kommunikation, aftale, pris, tilfredshed og oprydning. Dermed fortæller totalscoren om den samlede oplevelse hos firmaet.

De reelle kundeanmeldelser – som naturligvis skal være gode – er en forudsætning for at deltage i det felt, som når finalen. Men også en professionel fagjury skal være med til at kåre den endelige vinder, før denne får lov til at prale med sin titel som landets bedste i sin respektive faggruppe.

Vi er derfor meget stolte af prisen som Årets Fugefirma 2020. Vi anser den som et synligt bevis for det håndværk, vi udfører hver dag. Og at vores 200+ anmeldelser på portalen har resulteret i denne hæder, giver os blot endnu mere mod på at fortsætte det stabile arbejde.

Vi er både dygtige og medlem af fugebranchens garantiordningen FSO

Som et yderst professionelt fugefirma, er vi naturligvis medlem af fugebranchens garantiordning FSO – og også Dansk Byggeri.

Det er vi for at sikre vores mange kunder en ekstra tryghed i, at vi kan vores arbejde og lever op til branchens standarder – for det gør vi!

Derfor får vi også kundeanmeldelser, der lyder:

”Konkurrencedygtige priser, kvalitets arbejde leveret til tiden” – Thomas, København S.

”Super gode og kompetente medarbejdere. Arbejdet er lavet med perfektion til en god pris. Kvalifuge kan varmt anbefales” – Rebellen Service, Frederiksberg C.

Feedback som denne er uvurderlig, fordi den fortæller, at kunderne får, hvad de kommer efter: Kvalitetshåndværk i et professionelt forløb.

Vil du også have vinder-værdigt håndværk? Så kontakt os for at høre mere om, hvordan vi leverer et stykke toparbejde til dig.Kvalifuge ApS

Kontaktoplysninger

Blokken 74
3460 Birkerød

E-mail: kent.madsen@kvalifuge.dk Telefon: 30 23 37 18