Tømrer Niss Tag&Byg

Tømrerfirma med vokseværk

Gulv, væg & loft | Skrevet af Søren Pedersen d. 12. februar 2018

Historien om Tømrer Niss Tag & Byg starter længe før tømrervirksomheden tager sin form.
Indehaver Jesper Niss har nemlig mere end 10 års erfaring i faget, hvilket i sommeren 2016 får ham til at træffe en beslutning om at starte selvstændigt.

Som nyopstartet tømrerfirma bliver traditionel markedsføring hurtigt erstattet af mund-til- mund metoden, hvilket har givet udslag i et stadig voksende kundegrundlag. Derfor blev der også behov for flere hænder allerede fra påsken 2017, hvor Jesper Niss ansatte sin første medarbejder. Siden er antallet af arbejdsopgaver inden for særligt specialet i tilbygninger og tag vokset, hvilket har banet vejen for endnu flere ansættelser.

I dag beskæftiger tømrerfirmaet 7 ansatte, der ligesom Jesper Niss lever efter virksomhedens værdier, der lyder, at man leverer god service, overholder sine aftaler og bliver til opgaven er fuldført.

Når en nystartet tømrervirksomhed på få måneder vokser fra en enkelt person til 7 mand, er man klar over, håndværket fungerer. Og hos Tømrer Niss Tag & Byg er det ikke blot vokseværket, der vidner om en velfungerende virksomhed, men i høj grad også de mange udtalelser fra tilfredse kunder.

 

Kvalitetsbevidsthed og kundetilfredshed

Tømrer Niss Tag & Byg er et kvalitetsbevidst firma, der sætter en ære i at imødekomme kundens specifikke ønsker.
Af samme årsag er kundernes respons på de udførte opgaver meget positive. Foruden udskiftning og renovering af tage og skotrender, består opgaverne blandt andet af algebehandling på tage og
flisebelægninger, efterisolering, udskiftning af døre og vinduer, arbejde med gulv og lofter og almindeligt tømrer- og snedkerarbejde.

Når opgaven er udført, vælger mange kunder at give deres anmeldelse på Anmeld Håndværker portalen, hvor Tømrer Niss Tag & Byg scorer høje karakterer fra kunderne. Jesper Niss og hans mandskab roses på alle parametrene, hvilket er kommunikation, aftale, pris, tilfredshed og oprydning. Altså deres evne til at afgive tilbud og holde kunden informeret samt evnen til at udføre aftalen til den rette pris, inden for den rette periode og med efterfølgende flot oprydning.

De flotte tilbagemeldinger til den stadig unge tømrervirksomhed, gør at Tømrer Niss Tag & Byg hører til blandt topscorerne inden for tømrerfaget.

Med et eftertragtet renommé samt svende og lærlinge, der er enhver tømmeropgave moden, tegner den gode historie til at fortsætte for virksomheden.

Tømrer Niss Tag & Byg er i øvrigt omfattet af Byg Garanti, som er en ekstra sikkerhed for forbrugeren før, under og efter byggeriet.Tømrer Niss Tag&Byg

Kontaktoplysninger

Ny Næstvedvej 34
4683 Rønnede

E-mail: toemrerniss@gmail.com Telefon: 23286980