Tømrer Niss Tag&Byg

Ansvarlig uddannelse af lærlinge

Døre & vinduer | Skrevet af Søren Pedersen d. 12. februar 2018

Når du som kunde får besøg af Tømrer Niss Tag & Byg, møder du ikke blot færdiguddannede svende, men også dygtige lærlinge.
Som virksomhed tager Tømrer Niss Tag & Byg ansvar for uddannelse af lærlinge – gerne fra de nærtliggende lokalbyer til Rønnede, hvor der udklækkes mange dygtige håndværkere, der både har hænder og hoved skruet rigtigt på kroppen.

Da en vigtig del af træfagenes uddannelse består i at kunne rådgive og vurdere samt udføre håndværk på et højt fagligt niveau, får de unge lærlinge masser af praktisk erfaring og gode råd fra de erfarne tømrere i firmaet.

Hos Tømrer Niss Tag & Byg undervurderer vi aldrig det bidrag, en ung lærling kan give. Foruden højt humør, ankommer de unge mennesker med en masse energi og viljen til at lære. Det gør det til en sand fornøjelse at vise dem, hvordan de opnår de flotteste resultater inden for håndværket og hvordan de effektiviserer deres indsats.

Vi har både almindelige tømrerlærlinge samt en voksenlærling. Generelt er vores holdning, at alle der er villige til at lære og arbejde hårdt, har mulighed for at vise deres værd i vores virksomhed. Hvordan skal fremtidens tømrere og snedkere ellers lære at videreføre de stolte faglige traditioner?

 

En øjeblikkelig del af et professionelt miljø

Fra det øjeblik praktikaftalen er indgået, bliver vores lærlinge en del af et professionelt miljø, hvor vi stiller høje krav. Det gør vi, fordi vores kunder gør det. Og når vi besøger kunden og udfører håndværksopgaver som tagarbejde, etablering af en tilbygning, udskiftning af døre og vinduer m.m., gør vi det med en garanti.

Vores garanti er at levere god service, overholde den indgåede aftale og ikke mindst fuldføre opgaven planmæssigt.
Vi er stolte af at inkludere de dygtige og energiske lærlinge som en vigtig del af vores arbejdsstyrke. Her ved de, at hvis de er i tvivl om noget, så kan de spørge. På den måde lærer de noget nyt hver dag – både på store byggerier og ude ved privatkunder, hvor de er medvirkende til, vi kan beholde vores flotte omdømme.

Hos Tømrer Niss Tag & Byg har vi dygtige lærlinge, og det er faktisk ret let at udvise tillid og tage ansvar for at de unge mennesker og voksenlærlinge. Den tillid tager de mod med åbne arme, og resultaterne ser vi hver eneste dag, vi går på arbejde sammen og forvandler kundernes ønsker til virkelighed.Tømrer Niss Tag&Byg

Kontaktoplysninger

Ny Næstvedvej 34
4683 Rønnede

E-mail: toemrerniss@gmail.com Telefon: 23286980