Tømrer Niss Tag&Byg

Speciale indenfor tagarbejde

Tag & tagrender | Skrevet af Søren Pedersen d. 12. februar 2018

Hos Tømrer Niss Tag & Byg er vi specialister i tagarbejde.
Vi udfører ikke blot renovering, men også udskiftninger af hele taget eller taglægning som et led i et tilbygningsprojekt.

Ethvert succesfuldt projekt tager sin start i dialogen. For os er det vigtigt at kende vores kunders krav og ønsker, så vi kan levere det resultat, de ikke havde turde håbe på.
Vi lægger stor vægt på at tilbyde en professionel løsning, lige meget om der er tale om et helt nyt tag, en gennemgang af undertaget eller noget tredje.
Uanset om du har et større eller mindre projekt, har vi mandskabet til at håndtere opgaven og overdrage et flot resultat. Vi sætter stor værdi i at vejlede i alle byggeriets muligheder og give løbende tips og tricks, der gør det lettere at få fuldt udbytte af taget i mange, mange år frem.

Der kan være mange årsager til, at du som kunde ønsker at skifte taget. Det kan både være af nødvendighed, designmæssige grunde eller for at gøre huset mere energieffektivt. Uanset hvad der driver din beslutning, går vi ind i opgaven velvidende, at vi skal levere et gennemført stykke arbejde, der stiller øjet tilfreds og hæver husets markedsværdi.

Dygtige fagfolk gør forskellen

Hos Tømrer Niss Tag & Byg har du mulighed for at spørge erfarne fagfolk til råds allerede inden dit projekt starter. Allerførst for at finde ud af om taget skal skiftes helt eller om en renovering er tilstrækkelig.
Afhængigt af den løsning, du har behov for, samt dine ønsker dertil, kan vi rådgive i både materialer og konstruktion. Måske du ønsker taget i en bestemt type tegl? Måske du ønsker et stort ovenlysvindue, der giver lethed og lys i din bolig? Uanset hvad du ønsker, hjælper vi dig med at realisere det rette udtryk i den rette kvalitet og med den rette rådgivning i forhold til vedligeholdelse.

Husker du vedligeholdelsen?

Et tag kan holde i mange år, men det kræver den rette tilgang til vedligeholdelsesopgaven.
Hvis du sørger for at kontrollere dit tag for fejl og defekter, undgår du, de vokser sig store og ender med at gøre skade på dit tag eller undertag.
Hos Tømrer Niss Tag & Byg hjælper vi dig gerne med løbende vedligeholdelse af dit nye tag eller det eksisterende. Det er med til at sikre dig et flot hus, der har højest mulig værdi.Tømrer Niss Tag&Byg

Kontaktoplysninger

Ny Næstvedvej 34
4683 Rønnede

E-mail: toemrerniss@gmail.com Telefon: 23286980