Tømrer Niss Tag&Byg

Speciale inden for tilbygninger

Drivhuse, udstue og pavillion | Skrevet af Søren Pedersen d. 12. februar 2018

Hos Tømrer Niss Tag & Byg har vi specialiseret os i tilbygninger.
Ofte møder vi familier og husejere, der drømmer om mere plads til familien eller ønsker at realisere deres boligdrømme ved at bygge til.
Og når man bygger for at skabe plads til en familie eller virkeliggøre folks ønsker til hjemmet, er det vigtigt, alle detaljer og ønsker er kortlagt. Derfor starter ethvert tilbygningsprojekt med grundig dialog og klar kommunikation, så projektet starter, forløber og afsluttes med fuld tilfredshed for alle parter.

Hos Tømrer Niss Tag & Byg gør vi meget ud af at fremstå og agere professionelt, hvilket også betyder, at vi ikke gør forskel på opgaverne, lige meget om du har behov for en gennemgående renovering med tilhørende tilbygning eller om der er tale om et mindre byggeprojekt.

Alle projekter forløber efter dine ønsker og vores værdier, der blandt andet omfatter at levere god service, overholde alle aftaler og fuldføre jobbet til ønsket tid.

Som medlem af Dansk Byggeri og omfattet af Byg Garanti ordningen, tilbyder vi dig som kunde et vellykket byggeprojekt omfattet af sikkerhed fra nogle af Danmarks største erhvervsorganisationer.

Høj faglighed giver høj tilfredshed

Blandt vores specialer inden for tilbygning finder du udestuer, etablering af ekstra rum, nybyggeri m.m.
Vi gennemfører alle opgaver med afsæt i høj faglighed, hvilket gennemsyrer hele firmaet. Allerede ved den indledende dialog og tilbudsgivning, anvender vi vores faglige kapacitet til at vejlede i både muligheder og materialer.

Der kan være mange årsager til at folk vælge at bygge til. Argumenterne lyder dog ofte, at man både får mere plads og øger husets salgsværdi. Forbedrer man de områder, hvor huset f.eks. halter efter det øvrige nabolags standard, sikrer man en effektiv værditilvækst, der ikke blot giver nye beboelsesmuligheder, men også tilføjer en ny dimension i salgsøjemed, hvis det senere skulle komme på tale.

Vi løser enhver opgave

Mandskabet hos Tømrer Niss Tag & Byg har mere end 10 års brancheerfaring og derfra en bred vifte af kompetencer. Vi løser derfor lige nøjagtig den opgave, du ønsker – og leverer et flot resultat.

Faktisk lever Tømrer Niss Tag & Byg hovedsageligt af positive anmeldelser, hvilket blandt andet kommer til udtryk på Anmeld Håndværker portalen – www.anmeld-haandvaerker.dk. Her får firmaet tildelt topkarakterer af kunderne inden for både kommunikation, aftale, pris, tilfredshed og oprydning.

De positive tilbagemeldinger ønsker vi bogstaveligt talt at bygge videre på – også gerne i form af en tilbygning hos dig. Du kan altid få et uforpligtende tilbud og en samtale med en fagmand, der er kendt som specialist i netop tilbygninger.Tømrer Niss Tag&Byg

Kontaktoplysninger

Præstevænget 34
4690 Haslev

E-mail: toemrerniss@gmail.com Telefon: 23286980