GRØNT DESIGN V/ HENRIK NIELSEN

Snerydning og glatførebekæmpelse

Fliser og sten | Skrevet af Søren Pedersen d. 18. februar 2020

Det er næppe tanken om snerydning og saltning, som får dig til at forlade den varme dyne en kold vintermorgen, hvor sneen raser. Medmindre du er ansat hos Grønt Design v/ Henrik Nielsen, naturligvis.

Vi tager os af den såkaldte glatførebekæmpelse hos både privat, institutioner, boligforeninger og erhverv, der ønsker fremkommelige veje og stier samt ryddelige parkeringspladser med reduceret risiko for at komme galt afsted på et glat underlag.

Vidste du f.eks., at det er arbejdsgivers ansvar at sørge for, at der er sikkert fremkommeligt til arbejdspladsen, så man kan færdes sikkert på matriklen? Samme regel er gældende for offentlige institutioner – og det er vigtigt at leve op til dette krav. Sker der en ulykke, som opstår, fordi I ikke har opfyldt jeres pligter, kan I nemlig gøres til de erstatningsansvarlige.

Hos Grønt Design v/ Henrik Nielsen holder vi os altid informeret om vejret, så vi kan udføre vintertjenester på jeres vegne. Ved at overlade ansvaret for snerydning og glatførebekæmpelsen til os, fjerner I en træls byrde fra egne skuldre og kan i stedet fokusere på dét, der er jeres kernekompetencer – nøjagtigt som vi kan gøre det med vores vinterservices.

Stå op til perfekt udført arbejde

Vil du gerne have det bedste værn mod vintervejret? Så kan du med fordel indgå i en fast aftale med Grønt Design v/ Henrik Nielsen.

Vi tilbyder faste aftaler om pålidelig snerydning og glatførebekæmpelse samt saltning. Vi klarer både fortove, pladser og veje, som vi sørger for at rydde, så de står klar til anvendelse allerede fra morgenstunden.

Uanset hvilken type service du anvender hos Grønt Design v/ Henrik Nielsen, garanterer vi en positiv oplevelse. Se bare hvad tidligere kunder skriver på vores Anmeld Håndværker profil, som er en stor anmeldelsesportal for danske håndværkere:

”Aftalte priser blev overholdt, ingen skjulte ekstra regninger. Top karakter herfra. Grønt design er et kvalitetsbevidst firma med god sjæl. Og servicen er i top. Kan til enhver tid anbefale dem.”

”Vi er meget positive og vi vil helt klart benytte Grønt Design igen.”

Ønsker du også at indgå en aftale eller få et uforpligtende tilbud på vinterservices som snerydning, saltning og generel glatførebekæmpelse?

Kontakt os og hør, hvordan vi gør områderne omkring hus, institution, virksomhed m.m. sikkert at færdes på. Vi er altid klar på at give et uforpligtende tilbud på jeres opgave.GRØNT DESIGN V/ HENRIK NIELSEN

Kontaktoplysninger

Karlshøj 6
4733 Tappernøje

E-mail: kontakt@groent-design.dk Telefon: 21593828