GRØNT DESIGN V/ HENRIK NIELSEN

Træfældning, beskæring og rodfræsning

Græsplæne og planter | Skrevet af Søren Pedersen d. 18. februar 2020

Der kan være adskillige årsager til, at du ønsker at fælde et træ og fjerne stubben eller blot beskære det.

I nogle tilfælde er træet blevet for stort og skygger steder, hvor man ønsker at få solens stråler ind. I andre tilfælde er træet måske ramt af sygdomme eller er blevet skadet på anden vis. Uanset hvad der er tilfældet, er Grønt Design v/ Henrik Nielsen klar til at fælde, beskære og/eller rodfræse.

Vi arbejder altid på at udføre arbejdet så skånsomt som muligt, ligesom vi tager stort hensyn til øvrig belægning og beplantning. Desuden er vi særligt opmærksomme på at efterlade din have flot, når vi har udført vores arbejdsopgaver. Det betyder, at vi fjerner grene og blade, ligesom vi også dækker pænt af efter eksempelvis rodfræsning.

Ved netop rodfræsning har vi specialmaskiner, som tillader os at fjerne træstubben, når vi har fældet et træ eller blot skal hjælpe jer med at rydde den af vejen fra den eksisterende have. Fordelen ved vores rodfræsere er desuden, at de efterlader mindre trykskader, hvormed haven altså skånes mest muligt.

Fordelene hos Grønt Design v/ Henrik Nielsen

Professionelle resultater og kompetent rådgivning. Dette er dine helt store fordele, når du lader os klare dine opgaver inden for træfældning, beskæring og rodfræsning.

Det er vigtigt, at du anvender en anlægsgartner, du kan stole på. Årsagen er, at træfældning og beskæring af træer kræver erfaring og respekt, da forkerte eller forhastede beslutninger kan resultere i skader på huset. Derfor går vi meget op i planlægning og sikkerhed, hvormed vi undgår at beskadige hjemmet eller andet.

Foruden at klare den praktiske del af fældnings- og beskæringsopgaver rådgiver vi desuden gerne, hvis du er interesseret i at opnå de helt perfekte lysindfald omkring huset, terrassen m.m.

Som professionel anlægsgartner tilgår vi naturligvis hver eneste opgave med samme fagligt seriøse engagement, hvilket vores mange kunder anerkender i deres anmeldelser på vores Anmeld Håndværker profil. Kunderne skriver blandt andet:

”Ringede til Grønt Design efter et kraftigt blæsevejr havde rykket et træ i haven op, så det stod og lænede sig op ad naboens garage. Fik hurtigt kontakt og de kom samme eftermiddag og fældede træet. Hurtig ekspedition og meget venlig betjening. Kan bestemt anbefales.”

Ønsker du selv hurtig ekspedition og professionelle resultater? Så Kontakt os venligst for et uforpligtende tilbud.GRØNT DESIGN V/ HENRIK NIELSEN

Kontaktoplysninger

Karlshøj 6
4733 Tappernøje

E-mail: kontakt@groent-design.dk Telefon: 21593828