GRØNT DESIGN V/ HENRIK NIELSEN

Have, anlæg og belægning

Fliser og sten | Skrevet af Søren Pedersen d. 18. februar 2020

Er græsset altid grønnere på den anden side? Ikke hvis du spørger os hos Grønt Design v/ Henrik Nielsen!

Vi står for lækre haveanlæg med mulighed for at opfylde alle dine ønsker. Vi er specialiseret i både renovering og helt ny konstruktion, hvormed vi både kan give nyt liv til den eksisterende have eller forvandle alle udeområder, så du næsten ikke vil tro dine egne øjne.

Når vi anlægger nye haver eller etablerer flotte belægninger, gør vi det naturligvis med afsæt i vores kunders ønsker og behov. Vi er af den overbevisning, at det slet ikke er muligt at gøre kundens drømme til virkelighed, hvis man ikke samarbejder og formulerer de tanker og idéer, som skal realiseres.

Når planen er lagt, starter det praktiske arbejde. Som anlægsgartner er det her, vi tager styring på processen, tilgår opgaven med alt erfaring og faglighed – samt det rette udstyr og de bedste anlægsteknikker.

Som kunde bliver du naturligvis hold løbende opdateret, da vi forstår væsentligheden i den vigtige og tryghedsskabende kommunikation.

Derfor skal du vælge Grønt Design v/ Henrik Nielsen

Du skal vælge Grønt Design, fordi vi er kendt for både håndværksmæssigt korrekt arbejde og ikke mindst konkurrencedygtige priser.

Hvad end du har en større opgave inden for anlægsarbejde og brolægning eller du blot ønsker services inden for kantskæring, omlægning, klipning af græs og hæk, beskæring af træer eller lignende, så leverer vi en kvalitetsløsning, der gør haven lækker. Læs blot hvad vores kunder siger:

”Jeg er virkelig tilfreds med indsatsen og med resultatet. Oprydningen var også perfekt.”

” Rigtig god kommunikation. Tidspunkter og pris overholdes. Flot stykke arbejde og efterfølgende oprydning.”

Vi arbejder med alt fra mindre opgaver til totalentrepriser for både private og erhvervsdrivende. Desuden agerer vi gerne rådgivere, hvis du ønsker et frisk syn på haven og dine udeområder. Her bringer vi forslag og idéer i spil, der illustrerer, hvordan du kan skabe zoner eller sammenhænge omkring udendørsarealerne.

Grønt Design v/ Henrik Nielsen udfører arbejde inden for have, anlæg og belægning på hele Sjælland, hvor vi særligt udfører faste opgaver for kunder i og omkring Næstved, Præstø, Vordingborg Ringsted, Holbæk, Køge m.fl.

Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på haveservices eller belægningsopgaver.

Kontakt os og hør hvordan du får den perfekte have.GRØNT DESIGN V/ HENRIK NIELSEN

Kontaktoplysninger

Karlshøj 6
4733 Tappernøje

E-mail: kontakt@groent-design.dk Telefon: 21593828