GRØNT DESIGN V/ HENRIK NIELSEN

Finalist som Årets Anlægsgartner 2019

Fliser og sten | Skrevet af Søren Pedersen d. 18. februar 2020

Hos Grønt Design v/ Henrik Nielsen er både håndværket og den totale kundeoplevelse i fokus. Derfor er vi stolte af at have været finalist ved ÅRETS HÅNDVÆRKER®, hvor firmaet var nomineret i kategorien Årets Anlægsgartner 2019. I skrivende stund er vi tilmed informeret om, at vi også i 2020 er iblandt de 6 finalister, som dyster om selvsamme titel – naturligvis til vores store tilfredshed!

ÅRETS HÅNDVÆRKER® er et awardshow, som afholdes årligt med en stor fest i Cirkusbygningen, hvor formålet er at fejre ’det gode håndværk’. Awardshowet er dog ikke udelukkende et skulderklap internt i branchen. Det skyldes, at hele fundamentet for at blive nomineret i sin faggruppes finalekategori er baseret på kundeanmeldelser. Uden positiv kundefeedback er der med andre ord ingen finaleplads.

Netop dét koncept gør, at vi er oprigtigt glade for at være udpeget blandt de bedste anlægsgartnere i Danmark – fordi det betyder, vores kunder er tilfredse.

Når vi afslutter en kundeopgave, sendes der via fakturaen et link, så alle kunder kan anmelde deres oplevelser inden for de 5 områder: kommunikation, aftale, pris, tilfredshed og oprydning. Her kvitterer vores kunder med ros og positiv feedback, og det er vi glade for. Ikke blot fordi det betyder, at kunden har fået fuld valuta og følt sig i trygge hænder, men ligeledes fordi vi som virksomhed opnår den høje kvalitet, vi forventer af os selv.

Sådan sikrer vi gode kundeoplevelser

Gode kundeoplevelser opstår, når servicen er i top fra start til slut. Service kan dog ikke indkapsles til et enkelt område, men er den totale sum af alle indtryk samt det håndværksfaglige resultat.

Hos Grønt Design v/ Henrik Nielsen er vi derfor særligt opmærksomme på at opføre os pænt og huske vores aftaler igennem hele forløbet. Vi mener, at en god dialog og forventningsafstemning er af stor betydning, da forløbet dermed ikke byder på uventede overraskelser, men kører snorlige i mål.

Vi kan naturligvis ikke styre, om vejret driller, men vi bestræber os altid på awardshow-værdigt arbejde. Læs blot hvad vores kunder fortæller:

”Har haft en rigtig god og professionel behandling/oplevelse. Det aftalte arbejde er udført som aftalt. Kan derfor give den bedste anbefaling.”

”Det har været en fornøjelse at være en del af. Altid ordentlig og god kvalitet til absolut ordentlige priser.”

Ønsker du også at få udført anlægsarbejde, brolægning, haveservice, træfældning og snerydning m.m. til topkarakter?

Så kontakt os venligst og lad os finde den perfekte løsning – altid til konkurrencedygtige priser.GRØNT DESIGN V/ HENRIK NIELSEN

Kontaktoplysninger

Karlshøj 6
4733 Tappernøje

E-mail: kontakt@groent-design.dk Telefon: 21593828