Skab rolige rammer med nye gardiner til dit hjem

Gardin/persienne | Skrevet af Denise d. 20. maj 2021

Kunne du tænke dig at skabe en rolig og hyggelig atmosfære i dit hjem? I så fald kommer du langt med de rette gardiner til din bolig. I en årrække er stofgardinerne blevet forsømt i de fleste danske hjem, og det skyldes, at gardiner i manges øjne har det med at være tunge, mørke og gammeldags. Til gengæld er du måske ikke klar over, at gardiner er med til at danne ramme om roen og den hjemlige hygge. Med gardiner efter mål får du de helt rette gardiner til et hvilket som helst vinduesparti, så du kan ramme lyset ind på en måde, der skaber ro og atmosfære. De rette gardiner kan være med til at gøre et hus til et hjem, og derfor kan du med et besøg af gardinbussen få den rette ekspertise om gardiner hjem til en snak om mål og stil.

 

Den skandinaviske boligindretning har brug for tekstiler

Rigtig mange danskere bor i et hus, som er indrettet efter den skandinaviske boligindretning, hvor de hvide flader er dominerende, og hvor de fleste af dem er i højglans. De hvide flader og de store lyse rum er et kendetegn for den nordiske stil i boligen, fordi vi gerne vil lukke lyset ind og åbne rummene op, så de virker rummelige og venlige. Til gengæld skal man som indretningsekspert i sit eget hjem passe på med ikke at blive bange for de elementer, der giver boligen et personligt præg. Det er her, gardinerne kommer ind i billedet, for gardiner har flere formål på samme tid. Gardinerne kan give et rum personlighed, fordi de tilfører tekstil til de ellers hvide vægge og trægulve. Derudover er gardinerne med til at regulere den naturlige belysning i rummet, hvilket skaber rolige og behagelige omgivelser.

 

Tag dig god tid til at vælge

Når du skal vælge dine nye gardiner til hjemmet er det vigtigt, at du sørger for at tage dig god tid til at finde de rette. Gardinerne skal ikke alene passe i målene til det specifikke vindue, men de skal også passe ind i den stil, du ønsker at skabe i dit hjem. Måske har du allerede en meget klar forestilling om, hvilket look eller hvilken stemning, du ønsker at skabe med dine gardiner. I det tilfælde er det kun et spørgsmål om at gå på opdagelse i det store udvalg af farver, længder og materialer for at finde det look, der matcher dine drømme. Tøv ikke, hvis du ikke har en klar forestilling om, hvordan det endelige resultat skal se ud – der er nemlig god hjælp at hente, når du sætter dig i kontakt med et firma, som kan hjælpe dig igennem hele processen.Denise

Heymate er et lille team med stor erfaring inden for online-branchen, og vores mission er at gøre en forskel i den digitale verden.

Mere end 1,8 mio. danskere besøger hver måned et af vores mange sites eller apps, hvilket skaber mere end 20 mio. sidevisninger.

Hos Heymate brænder vi for at skabe den bedste løsning til og i samarbejde med vores mange brugere og kunder.

70'erAftrykspladerBOLIGadvokatBadeværelsetBelysningBoligejerDet moderne husDøre & vinduerEl-installationerEnergi & miljøFliser og stenFlytningForsikringerGardin/persienneGræsplæne og planterHavenHaveredskaberHegn og hækHjemmekontorHusetHåndværkerHårde hvidevarerIndretningIsolering & klimaKloak & drænKontorKøb og salgKøkken og badKøkkenetLejeboligLejlighedMaling og farverMur & facadeMycometer-testMøblerNybygOm- og tilbygningOpvarmningPapir og loveProfessionelTag & tagrenderTerrasserUdekøkken og grillVVSVilla / rækkehusa-kasseadvokatadvokatbistandakutalgebehandlingalgebekæmpelsealgerensalternative varmekilderanlægsgartnerbelysningbeplantningbetonstøvbigbagsbilledvægbo i hovedstadenbofællesskabbogholderibolig i byenboligbloggerbolighandelboligindretningboligrenoveringbroste copenhagenbygge egetbyggebranchenbyggeprojektbyggerådgiverbyggerådgivningbyggesagkyndigbyggetekniskbæredygtig indretningbæredygtige møblerbæredygtigt hjembørnearrangementerbørnefødselsdagbørneværelsebørneværelsetcoffee table booksdesignermøblerdet personlige køkkendrømmehavedrømmehjemejendomsmæglerejendomsserviceelektriske installationerelsikkerhedeltjekenkeltmandsfirmafacaderensfamiliefødselsdagfliserensflyt til odenseflytningflyttefirmaflyttekasserflyttemændforandring af 70'er stilforårsrengøringfotos af boligfriværdifyrringsoliefærdighækgallerivæggardinbussengardinergasgrillglasvæggravemaskinelejegrillgæstesenggæsteværelsegørdetselvhandymandhaveanlæghavearbejdehavebelægninghavebeplantninghavebænkehavematerialerhaveprojekthegnherreaftenhjemmebiografhjemmekontorhjemmelavede møblerhjemmeprojekterhjemmetræninghulmursisoleringhuskøbhåndvaskindbydende haveindkørselindretningindretning af børneværelseindretning af spisestueindretning med lysindretnings entusiastindretningstrendsindustriel indretninginvesteringjordvarmejordvarmeanlægkameraudstyrkarrieremulighederklimakloakmesterkloakservicekloakspulingkollegiekomfort i indretningenkøberrådgivningkøkken-alrumkøkkenhavekøkkenindretningkøkkenmakeoverkøkkenombygninglejlighed i odenselevering af grusliftlejemaskinelejeminigravernew yorker vægnipstingnyt køkkennyt liv til stuenodenseombygningopbevaringopgradering af boligopvaskemaskineordblindetræningordblindhedpandalampeparcelhusperfekt indretningperlegruspladsbesparingplakaterpostersprivatlivet i havenprojektstyringpyntegenstanderengøringrenoveringsprojektrensning af tagrenderrobotplæneklippersagsstyringskillevægskimmelsvampslidstærk malingslik med logosmart homesmart indretningsmarte løsningersnerydningsolsejlsommerklar havesovesofaspar penge på varmespillerumspisebordspisestuestaudebedstoppet toiletstore termovinduerstuderendestylet boligståltagsvømmepølswimmingpoolsækkestoltaglæggertagmalingtagrenderensningtagrenstegneprogramtekstiltermoruderterrassetilbygningtopdressingtrappevasktrimmet græsplæneuddannelseudskiftning af tagungdomsboligerungdomsmøblerungdomsværelseupcyclingvalbyvandfontænervandhanevarmepumpevarmeregningvinduespoleringvæglampervægmalingværdiforøgelse
customer-logo

Firma Adresse

Klostergade 56C
8000 Aarhus C

Nyeste artikler fra Denise
Sådan fungerer et jordvarmeanlæg
Denise
Sådan fungerer et jordvarmeanlæg
Læs artikel
Sådan kan du gøre byggeprojektet nemmere
Denise
Sådan kan du gøre byggeprojektet nemmere
Læs artikel
Sådan kan det gøres nemmere at flytte
Denise
Sådan kan det gøres nemmere at flytte
Læs artikel
Elsikkerhed i hjemmet
Denise
Elsikkerhed i hjemmet
Læs artikel
Indret dit hjemme med seneste trends
Denise
Indret dit hjemme med seneste trends
Læs artikel
Sådan forvandler du dit 70’er parcelhus til et moderne look
Denise
Sådan forvandler du dit 70’er parcelhus til et moderne look
Læs artikel
Tre gode tips til at bygge dit nye køkken
Denise
Tre gode tips til at bygge dit nye køkken
Læs artikel
Skab en hyggelig og hjemlig indretning i din bolig
Denise
Skab en hyggelig og hjemlig indretning i din bolig
Læs artikel
Indlæs flere artikler...

Få byggetips og inspiration fra bygogbolig.dk

Du får gratis lækkert nyhedsbrev med byggetips og viden om byggematerialer, der hjælper dig i valget af produkt til dit byggeri.

Har du produkter, der bør vises på bygogbolig.dk?

Få en redaktionel omtale af dit produkt overfor boligejere og håndværkere. Vi modtager gerne din pressemeddelelse og byggetips.