Sådan giver du nyt liv til din stue i hjemmet

Indretning | Skrevet af Denise d. 9. november 2021

Har du besluttet dig for, at tiden er kommet til, at du gerne vil give din stue nyt liv, så er du langt fra den første, som har fået denne ide, og du er langt fra den sidste. Derfor er der også nogle basale men nemme råd, som du kan vælge at følge for at komme i mål med processen, og i denne artikel kan du læse tre råd, som du kan vælge at benytte dig af, når du gerne vil give din stue ny karakter. Du kan for eksempel se smukt pynt og større elementer til din stue hos sinnerup, så du kan give din stue lige præcis det udtryk, som du holder mest af.

Invester i den rette belysning

Når det kommer til at give din stue nyt liv, så er det en god ide, at du investerer i den rette belysning. Dette kan være nye lamper til loftet, som virkelig kan give lys fra sig, så du kan se alt i rummet, eller det kan være mere hyggelig belysning som kan tones ned, hvis der er lejligheder, hvor det er mere passende. Nogle benytter sig også af spot lys for at kunne vise stuen og dens mange features frem fra dens bedste side, og dette kan du også gøre, hvis du for eksempel har smuk kunst eller et flot billede hængende, som skal trække blikket.

Find din featurevæg

Et andet trick, som du kan benytte dig af er at finde din featurevæg. Dette er den væg, som egner sig bedst til at blive malet i en spændende farve. Det er som regel væggen, hvor du ikke har vinduer eller døre, og det er væggen, hvor der ikke er direkte sol på hele dagen. Det er den væg, hvor du kan hænge hylder og billeder, som virkelig skal skille sig ud fra resten af rummet, og det er her, hvor du viser din bedste ting frem. En featurevæg kommer i mange farver, størrelser og med tusinde forskellige typer af pynt, men det vigtigste er, at den giver din stue nyt og spændende liv.

Den røde tråd

Til slut er det vigtigt, hvis du gerne vil give din stue nyt liv, at du sørger for den røde tråd med resten af hjemmet. Har du et rent og strømlinet design i resten af hjemmet, hvor der er minimalistiske træk, så er det ikke en god ide at have en stue, hvor der er store og tunge møbler, som optager masser af plads og har masser af farve og mønster. Har du dog et hjem, hvor der er farver, som går igen, så er det en god ide, at du inkorporerer dem i indretningen af dine stue, så der kommer en rød tråd gennem hjemmet for din egen skyld, men også for gæsternes førstehåndsindtryk.Denise

Heymate er et lille team med stor erfaring inden for online-branchen, og vores mission er at gøre en forskel i den digitale verden.

Mere end 1,8 mio. danskere besøger hver måned et af vores mange sites eller apps, hvilket skaber mere end 20 mio. sidevisninger.

Hos Heymate brænder vi for at skabe den bedste løsning til og i samarbejde med vores mange brugere og kunder.

BOLIGadvokatBadeværelsetBelysningBoligejerDet moderne husDøre & vinduerEl-installationerEnergi & miljøFliser og stenFlytningGardin/persienneGræsplæne og planterHavenHaveredskaberHegn og hækHjemmekontorHusetHåndværkerHårde hvidevarerIndretningIsolering & klimaKloak & drænKontorKøb og salgKøkken og badKøkkenetLejeboligLejlighedMaling og farverMur & facadeMøblerNybygOm- og tilbygningPapir og loveProfessionelTag & tagrenderTerrasserVVSadvokatadvokatbistandakutalgebehandlingalgerensanlægsgartnerbelysningbeplantningbetonstøvbigbagsbilledvægbo i hovedstadenbofællesskabbogholderibolig i byenboligbloggerbolighandelboligindretningboligrenoveringbroste copenhagenbygge egetbyggerådgiverbyggerådgivningbyggesagkyndigbyggetekniskbæredygtig indretningbæredygtige møblerbæredygtigt hjembørnearrangementerbørnefødselsdagbørneværelsebørneværelsetdesignermøblerdet personlige køkkendrømmehavedrømmehjemejendomsmæglerejendomsserviceelektriske installationereltjekenkeltmandsfirmafacaderensfamiliefødselsdagfliserensflyt til odenseforårsrengøringfriværdifærdighækgallerivæggardinbussengardinerglasvæggæstesenggæsteværelsegørdetselvhandymandhaveanlæghavearbejdehavebelægninghavebeplantninghavematerialerhaveprojekthegnherreaftenhjemmebiografhjemmekontorhjemmelavede møblerhjemmeprojekterhjemmetræninghulmursisoleringhuskøbhåndvaskindkørselindretningindretning af børneværelseindretnings entusiastindustriel indretninginvesteringklimakloakmesterkloakservicekloakspulingkollegiekomfort i indretningenkøberrådgivningkøkkenhavekøkkenmakeoverkøkkenombygninglejlighed i odenselevering af grusnew yorker vægnipstingnyt køkkennyt liv til stuenodenseombygningopbevaringopgradering af boligopvaskemaskinepandalampeperfekt indretningperlegruspladsbesparingplakaterpostersprivatlivet i havenprojektstyringpyntegenstanderengøringrenoveringsprojektrensning af tagrenderrobotplæneklippersagsstyringskillevægslidstærk malingslik med logosmart homesmart indretningsmarte løsningersnerydningsolsejlsommerklar havesovesofaspillerumstoppet toiletstuderendesvømmepølswimmingpoolsækkestoltagmalingtagrenderensningtagrenstegneprogramtekstiltermoruderterrassetilbygningtopdressingtrappevasktrimmet græsplæneungdomsboligerungdomsmøblerungdomsværelseupcyclingvalbyvandfontænervandhanevinduespoleringvæglampervægmalingværdiforøgelse
customer-logo

Firma Adresse

Klostergade 56C
8000 Aarhus C

Nyeste artikler fra Denise
Hvad er køberrådgivning?
Denise
Hvad er køberrådgivning?
Læs artikel
Alt det du ikke havde forudset ved en ombygning
Denise
Alt det du ikke havde forudset ved en ombygning
Læs artikel
3 gode råd til din boligrenovering
Denise
3 gode råd til din boligrenovering
Læs artikel
Sådan giver du nyt liv til din stue i hjemmet
Denise
Sådan giver du nyt liv til din stue i hjemmet
Læs artikel
Sådan skaber du mere liv og effektiv indretning i dit køkken
Denise
Sådan skaber du mere liv og effektiv indretning i dit køkken
Læs artikel
Vedligehold hjemmet med unik vægmaling
Denise
Vedligehold hjemmet med unik vægmaling
Læs artikel
Få mere fritid ved at slå græs med en robotplæneklipper
Denise
Få mere fritid ved at slå græs med en robotplæneklipper
Læs artikel
Derfor skal du have nogle nye, flotte møbler til dit hjem
Denise
Derfor skal du have nogle nye, flotte møbler til dit hjem
Læs artikel
Indlæs flere artikler...

Få byggetips og inspiration fra bygogbolig.dk

Du får gratis lækkert nyhedsbrev med byggetips og viden om byggematerialer, der hjælper dig i valget af produkt til dit byggeri.

Har du produkter, der bør vises på bygogbolig.dk?

Få en redaktionel omtale af dit produkt overfor boligejere og håndværkere. Vi modtager gerne din pressemeddelelse og byggetips.