Heymate ApS

Værd at vide om hulmursisolering

Isolering & klima | Skrevet af Heymate ApS d. 1. oktober 2020

Gemmer der sig en lille handymand inde i dig? Hvis du er boligejer, så kan det af og til være meget fristende at prøve at reparere og fikse alle tingene selv – fremfor hele tiden at skulle ringe efter en håndværker. Og du kan faktisk også sagtens selv lave mange af tingene derhjemme.

Læs mere her om, hvordan du kan tilegne dig den rette viden, og hvilke andre ting du bør overveje, når du vil give dig i kast med at reparere tingene derhjemme.

 

Lær om det på nettet

På nettet kan man lære alle mulige forskellige former for nyttige ting. Du kan for eksempel lære alt, hvad der er værd at vide om hulmursisolering, hvordan man fixer et tilstoppet toilet og lignende.

Sådan viden kan man tilegne sig blot ved at læse nogle forskellige artikler inde på forskellige hjemmesider og blogs. Meget ofte kan man også finde frem til forskellige nyttige videoer, som kan guide en igennem hele processen. Hvis du står med et bestemt problem, som for eksempel hvordan man renser tagrenden, så kan du prøve at finde en af disse videoer frem og have den stående ved siden af dig, imens du går i gang med arbejdet.

Nogle gange kan det være nødvendigt at forstå godt engelsk, men nogle gange kan man simpelthen blot følge, hvad det er, de gør i videoen.

 

Hav det rette værktøj

For at kunne fikse forskellige ting i hjemmet, så er det naturligvis også vigtigt, at man rent faktisk har det rette udstyr og værktøj til at kunne gå i gang med arbejdet. Sørg derfor altid for, at du har netop dette, før du går i gang med et større arbejde.

Nogle gange kan det føles ret dyrt at gå ud og anskaffe sig alt dette værktøj. Ville det så ikke bare være nemmere at ringe efter en håndværker, som kan fikse problemet for en? Det vil da komme til at koste nogenlunde det samme – eller hvad?

Du bliver nødt til at se din anskaffelse af forskellige værktøj som en investering. Første gang koster det ganske rigtigt meget, når du gerne vil fikse et bestemt problem og skal skaffe de rette værktøj til arbejdet. Men næste gang problemet så opstår, så har du jo netop det værktøj, du har brug for. Og du vil hurtigt kunne komme i gang med at løse problemet – helt uden at det vil komme til at koste dig penge igen.Heymate ApS

Heymate er et lille team med stor erfaring inden for online-branchen, og vores mission er at gøre en forskel i den digitale verden.

Mere end 1,8 mio. danskere besøger hver måned et af vores mange sites eller apps, hvilket skaber mere end 20 mio. sidevisninger.

Hos Heymate brænder vi for at skabe den bedste løsning til og i samarbejde med vores mange brugere og kunder.

BOLIGadvokatBadeværelsetBelysningBoligejerDet moderne husDøre & vinduerEl-installationerEnergi & miljøFliser og stenFlytningGræsplæne og planterHavenHegn og hækHjemmekontorHusetHåndværkerIndretningIsolering & klimaKontorKøb og salgKøkken og badKøkkenetLejeboligMaling og farverMur & facadeMøblerOm- og tilbygningTag & tagrenderTerrasseralgebehandlingalgerensanlægsgartnerbelysningbeplantningbigbagsbilledvægbo i hovedstadenbofællesskabbogholderibolig i byenboligbloggerbolighandelboligindretningbæredygtig indretningbæredygtige møblerbæredygtigt hjembørnearrangementerbørnefødselsdagbørneværelsebørneværelsetdrømmehaveelektriske installationereltjekenkeltmandsfirmafacaderensfamiliefødselsdagfliserensforårsrengøringfriværdifærdighækgallerivægglasvæggæsteværelsegørdetselvhandymandhaveanlæghavebelægninghavebeplantninghavematerialerhaveprojekthegnherreaftenhjemmebiografhjemmelavede møblerhjemmeprojekterhjemmetræninghulmursisoleringhåndvaskindkørselindretningindretning af børneværelseindretnings entusiastindustriel indretninginvesteringklimakollegiekomfort i indretningenkøkkenhavelevering af grusnew yorker vægnipstingombygningopbevaringopgradering af boligpandalampepladsbesparingplakaterpostersprivatlivet i havenpyntegenstanderensning af tagrenderskillevægsmart homesmart indretningsmarte løsningersolsejlsovesofaspillerumstuderendesvømmepølswimmingpoolsækkestoltagmalingtagrenderensningtagrenstermoruderterrassetilbygningungdomsboligerupcyclingvalbyvandfontænervandhanevinduespoleringvæglamperværdiforøgelse
customer-logo

Firma Adresse

Klostergade 56C
8000 Aarhus C

Nyeste artikler fra Heymate ApS
Tre gode råd til dit næste byggeprojekt
Heymate ApS
Tre gode råd til dit næste byggeprojekt
Læs artikel
Hvordan du holder hus og have i den bedste stand
Heymate ApS
Hvordan du holder hus og have i den bedste stand
Læs artikel
Smarte løsninger til hjemmet
Heymate ApS
Smarte løsninger til hjemmet
Læs artikel
Sådan finder du den bedste boligadvokat
Heymate ApS
Sådan finder du den bedste boligadvokat
Læs artikel
Et hjem med møbler af byggemateriale
Heymate ApS
Et hjem med møbler af byggemateriale
Læs artikel
Boligmuligheder for studerende
Heymate ApS
Boligmuligheder for studerende
Læs artikel
Inspiration til indretningen på børneværelset
Heymate ApS
Inspiration til indretningen på børneværelset
Læs artikel
3 fordele ved at bo i byen
Heymate ApS
3 fordele ved at bo i byen
Læs artikel
Indlæs flere artikler...

Få byggetips og inspiration fra bygogbolig.dk

Du får gratis lækkert nyhedsbrev med byggetips og viden om byggematerialer, der hjælper dig i valget af produkt til dit byggeri.

Har du produkter, der bør vises på bygogbolig.dk?

Få en redaktionel omtale af dit produkt overfor boligejere og håndværkere. Vi modtager gerne din pressemeddelelse og byggetips.