DANMAG malerservice ApS

Prøv vores malerprisberegner og spar 20 % på malerabrjede

Gulv, væg & loft | Skrevet af Daniel Gadus d. 6. august 2018

Hvordan får du lettest en pris på det malerarbejde, du skal have udført? Typisk kræver det, at du som kunde er hjemme og kan afsætte tid til et besøg fra maleren. Alternativt skal vi som malere forsøge at svare direkte over telefonen, når vi bliver spurgt, hvad det f.eks. koster at male en lejlighed. Det kan i begge situationer være udfordrende, og derfor har vi hos Danmag ApS udviklet vores helt egen prisudregner, der ikke bare fortæller dig, hvad dit malerarbejde koster, men også trækker 20 % fra totalprisen.

Vi har som noget helt unikt fået udviklet en online prisberegner som et initiativ, der gør op med de barrierer, der er imellem maler og kunde. Beregneren virker, og faktisk lægger mere end halvdelen af vores kunder deres ordre online, hvilket giver mere tid til malerarbejde og en besparelse på hele 20 % som en tak for hjælpen til kunden. Hos Danmag ApS er vi enormt stolte af denne digitale løsning, som vi betragter som en god kundeservice og fremtidens måde at bestille malerarbejde på. Du kan nemlig booke en maler i ro og mag hjemmefra, velvidende at metoden fungerer helt efter hensigten.

Hvordan virker prisberegneren?

Når du klikker ind på https://www.danmag.com/priser/, bliver du præsenteret for en oversigt med forskellige typer af malerarbejde. Her vælger du blot den service, der passer på dit projekt. Det kan være alt fra renovering af et enkelt værelse til maling af et helt nyt hus.

Du klikker blot på den rette service, hvorefter du afhængigt af dit valg skal præcisere kvadratmeter, antal rum i lejligheden m.m. Når du har præciseret forholdene, præsenterer vi dig for en formular, du skal udfylde. Formularen er udviklet brugervenligt, så du blot går den trinvis igennem og udfylder felterne. Vi spørger dig blandt andet om, hvor du bor, om du skal have malet lofter, om der er spot i disse, om du vil have malet dine radiatorer, om din foretrukne malingstype, om vi skal gøre rent inden opstart m.m. Alt sammen for at sikre en præcis tilbudsgivning.

Er du undervejs i tvivl, har vi naturligvis sørget for, at du kan læse uddybende om de enkelte punkter, så du definerer opgaven præcist, sparer 20 % på prisen og giver os – dit malerfirma – den bedste forudsætning for at løse opgaven.

Skulle du have lavet en mindre fejl under indtastningen, finder vi naturligvis en løsning, når vi står i lejligheden eller huset.

Husk at du både kan betale online eller via. fakturabetaling.

BEREGN SELV MALER PRIS PÅ DANMARKS BEDSTE MALER SIDE HERDANMAG malerservice ApS

DANMAG ApS er din maler i ⇒ Århus og ⇒ København. Vi er uddannede malere, hvorfor vi ikke går på kompromis med professionalisme og kvalitet. Vi maler din stue, køkken, trappeopgang, lejlighed eller måske hele dit hus?   DANMAG ApS er din maler i ⇒ Århus og ⇒ København. Vi er uddannede malere, hvorfor vi ikke går på kompromis med professionalisme og kvalitet. Vi maler din stue, køkken, trappeopgang, lejlighed eller måske hele dit hus?  

Kontaktoplysninger

Søren Frichs Vej 54
8230 Åbyhøj

E-mail: info@danmag.com Telefon: 50311311