DANMAG malerservice ApS

Disse 3 fakta vil overbevise dig om, at DANMAG Malerservice ApS er bedre end konkurrenterne

Håndværker | Skrevet af Daniel Gadus d. 12. december 2017

At vi er kåret som Årets Malerfirma 2017, er uden tvivl med til at cementere, at vi er en seriøs maler, der leverer høj kvalitet. Det er kunderne, der har stemt og været med til at bestemme, at vi er den bedste maler i Danmark lige nu. Er det vigtigt for dig, at kvaliteten er i top, når du vælger maler, er vi det sikre valg.

Der ligger flere ting bag at blive valgt som den bedste maler. Det er ikke alene den kvalitet, vi er i stand til at skabe, men hele oplevelsen af os som malerfirma. Vi garanterer fuld tilfredshed, hvilket er med til at give kunderne ro i sindet. Du ved, at du får, hvad du har bestilt – for det garanterer vi. Vi stopper ikke, før du er glad og tilfreds.

Hurtig online bestilling af malerfirmaet

Tid er en væsentlig faktor for mange, når der skal bestilles maler. Det med at skulle tage fri fra arbejde eller i det hele taget tage kontakt til ens lokale maler, når vedkommende har åbent, er ikke noget, man støder på hos os. Vi har altid åbent, da vi anbefaler at bestille og betale online. Dertil har vi nemlig designet et utroligt brugervenligt bestillingsflow, hvor du kan vælge helt nøjagtigt, hvad du gerne vil have lavet og betale for det med det samme.

Har du brug for assistance til din bestilling, er der online chatsupport, som kan hjælpe dig ved behov. Vi yder altid faglig bistand og rådgivning, så du får den optimale løsning til dine behov.

Du sparer 20%

Ud over at spare tid på online bestilling, er der også en anden fordelagtig gulerod. Vi giver faktisk 20% rabat ved online bestilling, da vi gerne vil bruge vores tid på at male i stedet for at skrive e-mails. Og du slipper for at tage personlig kontakt.

Når du har betalt online, har du betalte for det hele. Der kommer ikke nogen skjulte gebyrer eller omkostninger. Vi har prisgaranti og fuld gennemsigtighed, da vi er en troværdig og pålidelig maler, der gerne vil gøre det hele så nemt for dig som muligt.

Årets Maler 2017, nem online bestilling og besparelse på 20% – Sådan gør du ⇒

Et seriøst malefirmaDANMAG malerservice ApS

DANMAG ApS er din maler i ⇒ Århus og ⇒ København. Vi er uddannede malere, hvorfor vi ikke går på kompromis med professionalisme og kvalitet. Vi maler din stue, køkken, trappeopgang, lejlighed eller måske hele dit hus?   DANMAG ApS er din maler i ⇒ Århus og ⇒ København. Vi er uddannede malere, hvorfor vi ikke går på kompromis med professionalisme og kvalitet. Vi maler din stue, køkken, trappeopgang, lejlighed eller måske hele dit hus?  

Kontaktoplysninger

Søren Frichs Vej 54
8230 Åbyhøj

E-mail: info@danmag.com Telefon: 50311311