DANMAG malerservice ApS

Spild ikke tid på møder med forskellige malerfirmaer – bestil maler i Aalborg online hurtigt og nemt på under 5 minutter

Håndværker | Skrevet af Daniel Gadus d. 12. december 2017

Det er på tide at revolutionære malerbranchen og den måde, kunderne oplever servicen på. Det har vi gjort noget ved hos DANMAG Malerservice. Vi vil ikke spilde folks tid på møder med forskellige malerfirmaer. Ofte skal folk tage fri fra arbejde for at nå ned til maleren og aftale en tid for, hvornår malerarbejdet kan begynde.

Hos os kan du i stedet sidde i din sofa på alle tider af døgnet og bestille maler online på under 5 minutter. Vi har nemlig designet en nem og brugervenlig platform, hvor du gennemgår bestillingsprocessen trin for trin og til sidst også betaler online. Og det bedste af det hele er, at vi ikke blot sparer dig for en masse tid og besvær, men at vi faktisk belønner dig med 20% rabat for at bestille online. Kan du også se fordelen?

Mange fordele ved online bestilling af maler i Aalborg

For os handler det ikke om at spare os selv for en masse administrativt arbejde og møder. Vi vil meget gerne bruge tiden mere fornuftigt på at male i stedet – det er klart. Men vi gør det af hensyn til, at vi ved, at du ikke altid lige har tid i vores almindelige åbningstider. Så du kan spare tid, du kan bruge på dine hobbyer, venner og din familie i stedet for selv at male.

God service er mange ting. Det kan være fleksibilitet, imødekommenhed, godt håndværk, rådgivning og meget andet. Men det kan også være en nem måde at bestille malerarbejde på. Det er ikke alle, der har tid eller lyst til telefonisk kontakt eller gider at sende en e-mail, hvor det er svært at forklare, hvad man vil.

I stedet kan du ind på www.danmag.com/maler-aalborg og bestille direkte online på ganske få minutter. Der er drop-down-menuer, der hjælper dig med relevante spørgsmål og svar, så du får bestilt den helt rigtige opgave. Og modsat vores konkurrenter kan du se den samlede pris med det samme og betale med 20% rabat.

Du spilder heller aldrig tiden på møder med malere igen, vel? Læs meget mere om malerarbejde i Aalborg ved at klikke på billede nedenfor:

maler i AalborgDANMAG malerservice ApS

DANMAG ApS er din maler i ⇒ Århus og ⇒ København. Vi er uddannede malere, hvorfor vi ikke går på kompromis med professionalisme og kvalitet. Vi maler din stue, køkken, trappeopgang, lejlighed eller måske hele dit hus?   DANMAG ApS er din maler i ⇒ Århus og ⇒ København. Vi er uddannede malere, hvorfor vi ikke går på kompromis med professionalisme og kvalitet. Vi maler din stue, køkken, trappeopgang, lejlighed eller måske hele dit hus?  

Kontaktoplysninger

Søren Frichs Vej 54
8230 Åbyhøj

E-mail: info@danmag.com Telefon: 50311311