DANMAG malerservice ApS

Markedets bedste deal på sprøjtepistoler m.m.?

Maling og farver | Skrevet af Daniel Gadus d. 6. august 2018

Med et malersprøjteanlæg til rådighed sparer du værdifuld tid på malerarbejdet. Og med en maskine af mærket DINO POWER fra Danmag ApS, sparer du også penge.

DINO POWER er et kraftigt airless sprøjteanlæg, der er kendetegnet af førsteklasses finish og en høj driftssikkerhed. Hos Danmag ApS er vi eksklusiv importør og forhandler af DINO POWER, der er importeret fra Kina. Normalt vil denne type importvarer vække skepsis hos forbrugeren, men som professionelt malerfirma anvender vi selv produkterne, og konklusionen er entydig: DINO POWER er testet til at være lige så godt som tilsvarende produkter fra de noget dyrere mærker som f.eks. Graco, TITAN og Wagner.

Når vi anvender maleranlæg og sprøjtepistoler, lægger vi stor vægt på, at maskinerne er driftssikre og at malekvaliteten er høj, så vores kunder får et flot resultat, der vidner om vores faglige stolthed. Derfor er vi lykkelige over at være eksklusiv forhandler af et mærke, der giver professionelle og private mulighed for at købe eller leje et sprøjteanlæg eller spartelanlæg, som er importeret fra Kina, men leverer resultater, der er danske håndværkstraditioner værdige.

Vi er stolte over at kunne præsentere et omfattende udvalg af professionelle malersprøjter og malerpistoler – der nu fortjent oplever stor fremgang i popularitet hos professionelle malere og malermestre i hele Danmark.

Billigere pris med alle fordele

DINO POWER malerudstyr er professionelt, men samtidig yderst tilgængeligt takket være den lavere pris. Eftersom den lavere pris dog ikke på nogen vis betyder forringet kvalitet, kan danske malermestre såvel som private forbrugere trygt investere i udstyret og opnå samme brugstimer og malingskvalitet som fra de betydeligt dyrere mærkevarer.

Hos Danmag ApS vil vi gerne tilbyde vores kunder alle fordele sammen med den lave pris. Derfor tilbyder vi sågar, at du kan afprøve professionelle airless malersprøjteanlæg i vores butik – på Søren Frichs Vej 54 i Åbyhøj ved Aarhus – inden du køber det.

Når du besøger os i butikken, er du ligeledes garanteret vejledning fra en erfaren fagmand, der uddanner dig i at bruge udstyret korrekt. I butikken fortæller vi dig også glædeligt om vores mere end 10 års gode erfaringer med det kinesiske udstyr, hvoraf 7 år endda har været så succesfulde, at de har resulteret i eksport til andre lande.

DINO POWER besidder en omfattende produktportefølje, hvorfor vi kan levere et komplet udvalg med blandt andet:

  • Airless sprøjter til elektrisk, pneumatisk, hydraulisk og benzindrevet airless udstyr
  • Airless sprøjtepistoler samt spidser, slanger, filtre og andet tilbehør
  • Stempelpumper og membranpumper / dobbeltmembran-pumper
  • Maskiner til optegning af vejstriber, linjer og streger
  • Dobbeltmembran-pumper
  • Kitsprøjter

Vi glæder os til at fremvise de professionelle, driftssikre maskiner, som du tilmed sparer mange penge på. Det mener vi, er god kundeservice.

Besøg https://www.dp-airless.dk/ DANMAG malerservice ApS

DANMAG ApS er din maler i ⇒ Århus og ⇒ København. Vi er uddannede malere, hvorfor vi ikke går på kompromis med professionalisme og kvalitet. Vi maler din stue, køkken, trappeopgang, lejlighed eller måske hele dit hus?   DANMAG ApS er din maler i ⇒ Århus og ⇒ København. Vi er uddannede malere, hvorfor vi ikke går på kompromis med professionalisme og kvalitet. Vi maler din stue, køkken, trappeopgang, lejlighed eller måske hele dit hus?  

Kontaktoplysninger

Søren Frichs Vej 54
8230 Åbyhøj

E-mail: info@danmag.com Telefon: 50311311