E.O Tømrer & Snedker ApS

Om- og tilbygning

Om- og tilbygning | Skrevet af E.O Tømrer & Snedker ApS d. 24. januar 2019

Drømmer I om mere plads, er det tid til at få skabt den længe ønskede udestue eller har I større ombygningsplaner? E.O Tømrer & Snedker ApS hjælper med planlægning og flot udførsel.

Som boligejere er vores fornemmelse for hjemmet afgørende for, om vi føler, vores omgivelser danner ramme for en dagligdag med plads til vores behov. Hvad end du har overtaget et nyt hus, din familie er vokset større eller behovet for rumfordelingen har ændret sig over tid, står E.O Tømrer & Snedker ApS klar til at hjælpe med at gennemføre til- og ombygningsarbejde. Vi er særligt erfarne inden for netop disse områder, og hvor vores brede netværk til øvrige fagfolk tillader os at håndtere totalløsningen på dine vegne.

Vi står klar til at assistere dig i alle byggeriets faser, hvormed du både får rådgivning og hjælp til at planlægge, så bebyggelsen får helt rette form og funktion, udføres i de bedst egnede materialer og tager forbehold for lovgivningen omkring netop til- og ombygning. Alt sammen så dit hjem passer til dit liv.

E.O Tømrer & Snedker ApS sørger naturligvis for at skabe et harmonisk sammengæng mellem tilbygninger og det eksisterende hus, så den samlede helhed tager sig pragtfuldt ud og bidrager til husets salgsværdi ved evt. senere salg.

 

Kundetilfredshed kommer først

Du har sikkert læst mange steder, at kundetilfredshed kommer først. Det koster nemlig ikke noget at skrive. Hos E.O Tømrer & Snedker ApS har vi derfor tænkt meget over, hvordan vi lever op til vores løfte om at give vores kunder den bedste oplevelse.

Derfor tilbyder vi alle vores kunder muligheden for først at betale for arbejdet, når vi overdrager det endelige byggeresultat! Du har med andre ord ingen penge på spil, og modtager først din regning, når arbejdet er fuldendt.

Dét, kombineret med kvalitetshåndværk og god service, synes vi er god kundeservice, som ikke bare viser tillid til vores kunder, men fortæller, vi er sikre på at kunne levere et flot stykke arbejde, der lever op til aftalen.

Bemærk desuden, vi er medlemmer af BYG Garanti og anmeldelsesportalen Anmeld Håndværker, hvor du kan se vores kunderoste profil her: https://www.anmeld-haandvaerker.dk/toemrer/eo-toemrer-snedker-aps.

Alle vores kunder får efter endt arbejde mulighed for at give feedback på kommunikation, evne til at overholde aftalen, pris, oprydning og den samlede tilfredshed.

Kontakt os for at høre mere om til- eller ombygning og få et helt uforpligtende tilbud på dit projekt.E.O Tømrer & Snedker ApS

Kontaktoplysninger

Atlasvænge 25
2750 Ballerup

E-mail: info@eo-byg.dk Telefon: 71969617