E.O Tømrer & Snedker ApS

Døre og vinduer

Døre & vinduer | Skrevet af E.O Tømrer & Snedker ApS d. 23. januar 2019

Fornemmer du, vinden klemmer sig igennem utætte ruder eller er det første dine gæster ser en trist og slidt hoveddør?

Nye vinduer og døre – inde såvel som ude – pynter ikke blot og giver boligen nyt liv. Udskiftningen af de gamle ruder kan også hjælpe dig med at spare penge, hvis du skifter til energirigtige ruder. Det er lige så logisk som navnet antyder, at der er penge at spare i forhold til husets energiomsætning, når du skifter til energiruder, der har været et populært område inden for boligforbedring, siden regeringen for flere år siden satte større fokus på boligens energiramme.

I et dansk hus slipper der ca. 33% af varmen direkte ud igennem utætte ruder, typisk fordi der er tale om gamle vinduer uden tilstrækkelige isoleringsegenskaber eller fordi ruden er omgivet af utætte lister. De 33% varme, som bogstaveligt talt er penge ud i den blå luft, som kan spares samtidig med at husets energimærke forbedres. Hos E.O Tømrer & Snedker ApS er vi ikke i tvivl om, at en moderne bolig fortjener døre og vinduer, som kan holde på varmen og som giver hjemmet et designmæssigt løft. Det er nemlig ikke kun praktiske forhold som isoleringsevne og indeklima, der forbedres, vi tør nemlig godt garantere, dit humør også bliver bedre, når du kigger rundt i husets rum og konstaterer, funktion og design går op i en højere enhed.

Det siger vores kunder

Hvis du overvejer, om E.O Tømrer & Snedker ApS er den rette til at skifte dine døre og vinduer, kan du passende se, hvad vores tidligere kunder har fortalt om vores arbejde. De skriver blandt andet: ” E.O tømrer og snedker er både effektive, dygtige og professionelle. Alle aftaler er overholdt til tiden. Helt igennem en positiv oplevelse. Jeg vil til hver en tid bruge E.O tømrer og snedker når jeg skal have skiftet de øvrige vinduer i huset” og ”Meget kompetente medarbejdere. Vi havde haft en mindre skade ved vores vinduesparti. Tømrermesteren kom forbi samme dag og vi fik gennemgået de ting der skulle laves. Dagen efter lå der et tilbud som vi accepterede. Både deadline og tidsfrister blev overholdt og vi fik leveret et flot stykke arbejde.”

Vi tror på, at vores kunder sætter rosende ord på vores arbejde, fordi vi prioriterer at give gode, konkrete tilbud, overholde vores aftaler og levere et flot stykke kvalitetsarbejde hver eneste gang – også til dig. Se flere udtalelser på vores profil https://www.anmeld-haandvaerker.dk/toemrer/eo-toemrer-snedker-aps eller tag kontakt for et uforpligtende tilbud.E.O Tømrer & Snedker ApS

Kontaktoplysninger

Atlasvænge 25
2750 Ballerup

E-mail: info@eo-byg.dk Telefon: 71969617