E.O Tømrer & Snedker ApS

Nyt tag og tagtjek

Tag & tagrender | Skrevet af E.O Tømrer & Snedker ApS d. 24. januar 2019

Et velplejet og intakt tag er essentielt for husets sundhedstilstand. Få et tagtjek, lad os klare din renovering eller forkæl huset med et helt nyt tag!

Som boligejer må du aldrig undervurdere vigtigheden i at have et sundt tag, der holder tæt. Et utæt tag kan føre til fugtskader eller give skadedyr adgang til boligen.

Hos E.O Tømrer & Snedker ApS anbefaler vi, du får kontrolleret dit tag med et tagtjek, hvis du er det mindste i tvivl om, hvorvidt det slutter tæt og er intakt. Årsagen er, at det kan resultere i store økonomiske konsekvenser, hvis du ikke finder fejl og mangler tidsmæssigt. Beskytter tagsten, plader eller tagpap ikke tilstrækkeligt, så få dem straks efterset og få samtidig kontrolleret særligt nøje, om der er utætheder ved svære samlinger som ved f.eks. skorstene, ovenlysvinduer, ventilationshætterm.m. Er taget ikke tæt, kan du risikere skader i form af alt fra vandskader til skader fra fugt og skimmelsvamp, som ikke bare giver renoveringsomkostninger, men også kan skabe et indeklima, som kan gøre husets beboere syge.

Husk at dit tag er vigtigt for husets sikkerhed og sundhed. Du må derfor aldrig gå på kompromis med hverken eftersyn, udbedring af skader eller brug af stærke materialer. Taget skal holde tæt, så dit hjem står imod det hårde klima og giver de bedste forhold for et stærkt hus med et sundt indeklima.

 

Glem ikke tagrenderne!

Det er ikke kun dit tag, der skal være velfungerende. Utætte tagrender kan give fugtskader, hvis vandet løber i kælder eller ned ad døre og vinduespartier. Utætte tagrender kan skyldes flere årsager. Dels kan de være forsømt i forhold til rensningsarbejde, hvorfor vandet løber ud over tagrenden i stedet for at finde vej til afløb. Tagrenderne kan dog også være slidte og have behov for udskiftning.

Hos E.O Tømrer & Snedker ApS klarer vi både inspektion af taget og lægger nyt tag, hvortil vi naturligvis kan kontrollere og evt. udskifte dine eksisterende tagrender. Formålet med både nyt tag og nye tagrender er at undgå vandskader eller problemer med fugt, og derfor er det vigtigt, arbejdet udføres af professionelle fagfolk.

Vi har stor erfaring og indsigt i tagarbejde, og klarer både inspektionsarbejde, renoverer eller lægger helt nyt tag. Vi er medlem af BYG Garanti, tilbyder mulighed for at vente med betaling til efter endt og godkendt arbejde, og så leverer vi udelukkende kvalitetshåndværk. Men tag ikke bare vores ord for det, læs hvad vores tidligere kunder siger på https://www.anmeld-haandvaerker.dk/toemrer/eo-toemrer-snedker-aps– og husk at kontakte os for et uforpligtende tilbud.E.O Tømrer & Snedker ApS

Kontaktoplysninger

Atlasvænge 25
2750 Ballerup

E-mail: info@eo-byg.dk Telefon: 71969617