E.O Tømrer & Snedker ApS

Gulv, væg og loft

Gulv og tæpper | Skrevet af E.O Tømrer & Snedker ApS d. 24. januar 2019

Nyt gulv, gipslofter, vægge, skillevægge, eller andre projekter med renovation eller montering i boligen? Vi klarer det hele!

E.O Tømrer & Snedker ApS laver alt inden for gulv, væg og loft. Og ikke nok med at vi udfører grundigt arbejde og leverer et kvalitetsresultat, så kan vi også agere rådgivende part forud for udførslen, så I får præcis de rammer, der skal til for at skabe et drømmehjem.

Specielt hvad angår gulve og lofter findes der mange muligheder for at præge rummet. Et gulv kan være rustikt eller klassisk, eller måske ligefrem lægges med en særlig dynamik, hvis I har særlige ønsker til plankegulve, sildeben, lamel, fyrretræ etc.

Loftet spiller ligeledes en vigtig rolle i et rum. Typemæssigt er pudsede lofter, gips, Troldtekt og træ de mest anvendte materialer, som,afhængigt af udformningen, kan skabe rummelige lokaler, hvor der tages højde for alt fra akustik til design. Ofte ses designet udført i minimalistiske linjer eller med særlig dekoration.

Uanset hvad I ønsker, sørger E.O Tømrer & Snedker ApS for, I får det resultat, I ønsker. Vi lægger stor vægt på flot finish, hvilket betyder, I kan forvente flotte overgange og smukke, usynlige samlinger i alt udført arbejde.

Ønsker I det, kan vi tilmed levere en totalløsning og f.eks. tage os af el-arbejde såvel som malerarbejde, da vi samarbejder med flere dygtige fagmænd.

Vi leverer altid som aftalt

Hos E.O Tømrer & Snedker ApS overholder vi vores aftaler. Faktisk er vi så sikre på vores service, at vi beder vores kunde anmelde vores arbejde og opførsel på www.anmeld-haandvaerker.dk, hvor vores kunder kan afgive deres benhårde bedømmelse efter fuldendt arbejde. Heldigvis er vores kunder slet ikke så hårde. De roser os nemlig og tildeler os så flotte karakterer, at vi råder over en Elite smiley, som synligt bevis på stor kundetilfredshed.

Vi tror på, at den tilfredshed skyldes vores tilgang til alt tømrerarbejde. Som håndværkere er vi dygtige og professionelle, hvilket skinner igennem i vores arbejde – og det ser kunderne. Desuden forstår vi, at vi arbejder i andre mennesker hjem, hvorfor vi er respektfulde og rydder ordentligt op efter os.

Derudover, så leverer vi altid helt som aftalt. Af samme årsag tilbyder vi dig endda mulighed for at betale EFTER udført arbejde! På den måde har du intet på spil, og det føler vi heller ikke, vi har. Vi leverer nemlig et flot slutprodukt, der matcher dine ønsker, inden der afregnes. Det synes vi, er en god service du kan være tryg ved som kunde.

Kontakt os for at høre mere og få et uforpligtende tilbud.E.O Tømrer & Snedker ApS

Kontaktoplysninger

Atlasvænge 25
2750 Ballerup

E-mail: info@eo-byg.dk Telefon: 71969617