Heymate ApS

3 nemme måder at give dit hus nyt liv på

Tag & tagrender | Skrevet af Heymate ApS d. 23. september 2020

Ydersiden af huset kan hurtigt blive glemt til fordel for den indvendige indretning og vedligeholdelse. Det er dog en god idé også at huske vedligeholdelsen af ydersiden af huset, både for udseendets og holdbarhedens skyld. Trænger dit hus til en ordentlig omgang, men har du ikke overskud til den helt store overhaling? Så læs videre her, og få idéer til, hvordan du nemt og hurtigt kan shine dit hus op, så det næsten bliver som nyt at se på igen.

 

Rens

En rens af de forskellige dele af huset, kan virkelig gøre en forskel. Er dit tag eksempelvis ved at være dækket af mos og har en helt anden farve end da du købte huset, er det nok på tide med en tagrens, eventuelt fra Tagrens.dk. Med en tagrens kommer dit tag hurtigt til at se ud som nyt igen, og dit hus vil tage sig betydeligt bedre ud. Du sparer meget tid ved at vælge professionelle til rensningen, og det er oftest også muligt for dem at fjerne de genstridige alger med mere miljøvenlige metoder. Har du en indkørsel med fliser kan det også være smart at rense denne, hvis du er plaget af mos og misfarvninger. Det har en kæmpe effekt, og ligesom rensningen af taget, vil det virkelig give nyt liv til dit hus.

 

Maling

Efter en rensning af dit tag, er det optimalt at give det en klat maling oven i, hvis det trænger. Taget er nemlig helt rent og klar til at tage imod malingen, efter den grundige rens. Oftest kan du få klaret både rens og maling på samme tid. Tag eventuelt også en weekend ud af kalenderen, og få givet hele huset en omgang maling. Det gør en kæmpe forskel med en lille klat maling, og så kan du jo også altid eksperimentere lidt, og prøve en ny farve til dit hus.

 

Beplantning

En nem og hurtig måde at give dit hus nyt liv på, er ved at ordne buske, træer og blomster på din grund. Er beplantningen løbet helt løbsk er det en god idé at få klippet lidt til, så dit hus ikke bliver begravet bag alt det grønne. Det lysner op og giver nyt liv, med flotte buske og blomster, som indrammer dit hus på en smuk men kontrolleret måde. Tag eventuelt på udkig efter nye blomster du kan plante, som kan puste nyt liv i din have.

 Heymate ApS

Heymate er et lille team med stor erfaring inden for online-branchen, og vores mission er at gøre en forskel i den digitale verden.

Mere end 1,8 mio. danskere besøger hver måned et af vores mange sites eller apps, hvilket skaber mere end 20 mio. sidevisninger.

Hos Heymate brænder vi for at skabe den bedste løsning til og i samarbejde med vores mange brugere og kunder.

BOLIGadvokatBadeværelsetBelysningBoligejerDet moderne husDøre & vinduerEl-installationerEnergi & miljøFliser og stenFlytningGræsplæne og planterHavenHegn og hækHjemmekontorHusetHåndværkerIndretningIsolering & klimaKontorKøb og salgKøkken og badKøkkenetLejeboligMaling og farverMur & facadeMøblerOm- og tilbygningTag & tagrenderTerrasseralgebehandlingalgerensanlægsgartnerbelysningbeplantningbigbagsbilledvægbo i hovedstadenbofællesskabbogholderibolig i byenboligbloggerbolighandelboligindretningbæredygtig indretningbæredygtige møblerbæredygtigt hjembørnearrangementerbørnefødselsdagbørneværelsebørneværelsetdrømmehaveelektriske installationereltjekenkeltmandsfirmafacaderensfamiliefødselsdagfliserensforårsrengøringfriværdifærdighækgallerivægglasvæggæsteværelsegørdetselvhandymandhaveanlæghavebelægninghavebeplantninghavematerialerhaveprojekthegnherreaftenhjemmebiografhjemmelavede møblerhjemmeprojekterhjemmetræninghulmursisoleringhåndvaskindkørselindretningindretning af børneværelseindretnings entusiastindustriel indretninginvesteringklimakollegiekomfort i indretningenkøkkenhavelevering af grusnew yorker vægnipstingombygningopbevaringopgradering af boligpandalampepladsbesparingplakaterpostersprivatlivet i havenpyntegenstanderensning af tagrenderskillevægsmart homesmart indretningsmarte løsningersolsejlsovesofaspillerumstuderendesvømmepølswimmingpoolsækkestoltagmalingtagrenderensningtagrenstermoruderterrassetilbygningungdomsboligerupcyclingvalbyvandfontænervandhanevinduespoleringvæglamperværdiforøgelse
customer-logo

Firma Adresse

Klostergade 56C
8000 Aarhus C

Nyeste artikler fra Heymate ApS
Tre gode råd til dit næste byggeprojekt
Heymate ApS
Tre gode råd til dit næste byggeprojekt
Læs artikel
Hvordan du holder hus og have i den bedste stand
Heymate ApS
Hvordan du holder hus og have i den bedste stand
Læs artikel
Smarte løsninger til hjemmet
Heymate ApS
Smarte løsninger til hjemmet
Læs artikel
Sådan finder du den bedste boligadvokat
Heymate ApS
Sådan finder du den bedste boligadvokat
Læs artikel
Et hjem med møbler af byggemateriale
Heymate ApS
Et hjem med møbler af byggemateriale
Læs artikel
Boligmuligheder for studerende
Heymate ApS
Boligmuligheder for studerende
Læs artikel
Inspiration til indretningen på børneværelset
Heymate ApS
Inspiration til indretningen på børneværelset
Læs artikel
3 fordele ved at bo i byen
Heymate ApS
3 fordele ved at bo i byen
Læs artikel
Indlæs flere artikler...

Få byggetips og inspiration fra bygogbolig.dk

Du får gratis lækkert nyhedsbrev med byggetips og viden om byggematerialer, der hjælper dig i valget af produkt til dit byggeri.

Har du produkter, der bør vises på bygogbolig.dk?

Få en redaktionel omtale af dit produkt overfor boligejere og håndværkere. Vi modtager gerne din pressemeddelelse og byggetips.