Flisespecialisten Cara ApS

Vinder af ÅRETS HÅNDVÆRKER® 2023

Køkken og bad | Skrevet af Søren Pedersen d. 6. juli 2023

Rigtig mange virksomheder skriver, at de tilhører eliten inden for deres fagområde. Men hvor mange kan sige, at de har et bevis på det? Hos Flisespecialisten Cara ApS er vi stolte af at have vundet titlen som ÅRETS HÅNDVÆRKER® 2023 i murerkategorien.

Det at blive ÅRETS HÅNDVÆRKER® inden for sit felt er ikke en titel, man kommer til uden hårdt arbejde. Prisen uddeles til de håndværkere, som opnår de bedste kundeanmeldelser inden for områderne kommunikation, aftale pris, tilfredshed og oprydning.

Samtidig er en kompetent fagjury med til at udpege den endelige vinder, hvormed vinderen både repræsenterer kundernes store tilfredshed og fagjuryens anerkendelse for sit håndværksmæssige arbejde.

Hos Flisespecialisten Cara ApS udfører vi alt i murerarbejde i særligt Greve, Rødovre, Albertslund, Frederiksberg, Herlev og omegn. Vi arbejder med stor faglig stolthed og professionalisme, hvormed vi både formår at levere et stykke fortrinligt håndværk og god gammeldags kundeservice – det vil sige være klare og tydelige i kommunikationen og overholde vores aftaler og priser. Det gælder i øvrigt uanset, om du skal have udført et større eller mindre projekt. Vi respekterer folk på lige fod og sikrer flot håndværk til alle, der betror arbejdet til vores kyndige hænder.

Det siger vores glade kunder

Når vi siger, vi samler på glade kunder, så mener vi det! Det er blandt andet derfor, vi på vores Anmeld Håndværker-profil scorer topkarakter og får flotte ord med på vejen. Det er blandt andet ord som:

Lige fra start har der været en tæt dialog med god sparring og gode råd og anbefalinger til opgavernes udførsel. Flisespecialisten Cara ApS har igennem hele forløbet overholdt alle aftaler og været super kompetent, så vi har følt os trygge og i gode hænder. Super super flot håndværk” – Christina, Hørsholm.

Vi har været gennem en totalrenovering af vores hus, der har strukket sig over cirka 1½ år. Alle aftaler og tidsplaner med Gazmir er blevet overholdt. Gazmir er utrolig dygtig til sit håndværk og leverer fuldstændig fejlfrit arbejde. Alt er blevet præcist som vi ønskede os. 100% perfekt!” – Morten, Frederikssund.

Det er glade kunder som disse, der gør det ekstra sjovt at overdrage et veludført stykke arbejde og se lyset i øjnene hos den person, der har fået bragt nyt – og 110% i orden – liv ind i sin bolig eller virksomhed.

Skal du også have prisvindende lækkert håndværk? Så tøv ikke med at kontakte Flisespecialisten Cara ApS.Flisespecialisten Cara ApS

Kontaktoplysninger

Rosenlyparken 81
2670 Greve

E-mail: flisespecialisten.cara@gmail.com Telefon: +4525573561