Flisespecialisten Cara ApS

Eksperter inden for specielle fliseopgaver

Badeværelset | Skrevet af Søren Pedersen d. 6. juli 2023

Det er bestemt ikke et tilfælde, at vores firmanavn er Flisespecialisten Cara ApS. Hvor andre siger nej, springer vi nemlig til og udfører flisearbejde med største ekspertise og fantastisk finish.

Specielle fliseopgaver er noget, som ikke bare kræver erfaring og håndværksmæssigt knowhow, men også stor sans for detaljen og tålmodighed. Spørger du os, er det nemt at se, når der ikke er blevet brugt den påkrævede tid på at få fliserne til at stå skarpt – og det kan desværre springe i øjnene. Ikke bare på en fagmand, men også i det private, hvor man ser på det dagligt på sit badeværelse eller i sit køkken.

Når vi udfører flisearbejde, gøres det med stor omhyggelighed og med øje for, hvordan det skal spille sammen med badeværelsets eller køkkenets samlede udtryk. Fliser er nemlig ikke bare praktiske, men en vigtig del af designet, eftersom de benyttes i varierende farver, nuancer, mønstre og udtryk. Fliser på badekar, i brusenichen, på en brusevæg, indbygget i hylder, omkring spejle, skabet, toilet eller omkring bordplade, på væg etc. er med andre ord med til at give rummet sin sjæl. Af samme årsag fortjener arbejdet stor respekt.  

Få rådgivning, inspiration og flotte resultater

Hos Flisespecialisten Cara ApS kan du nyde godt af mere end 20 års erfaring med professionelt flisearbejde. Med så mange års erfaring i bagagen har vi udført næsten alle slags arbejde og design. Derfor står vi altid klar med rådgivning og god inspiration, hvis du har en idé om, hvor du vil hen, men ikke helt har fået dine tanker defineret designmæssigt.

Sildeben, New York stilen, minimalisme? Bare rolig, vi har kendskab til alle designudtryk og mestrer både mosaik, tekniske mønstre, millimeterpræcise udskæringer til hjørner, omkring rør og meget mere. Og så er fugen naturligvis også lagt upåklageligt, så det samlede udtryk står knivskarpt.    

Det er blandt andet derfor, vi får flotte kundeudtalelser som:

ALT de har lavet af det indtil nu, kun grundlæggende arbejde i en relativt kompliceret opgave står flot og lige i skabet, altså som i HELT FULDSTÆNDIG PERFEKT! Vi har løbende tilsyn fra rådgivende ingeniører på hele renoveringen og her er flisespicialistens arbejde som den eneste der der ikke har haft nogle kritikpunkter tværtimod “nydeligt arbejde” bliver der sagt hver gang. Yderligere har flisespicialisten bidraget med nogle ekstra opgaver som også er udført til perfektion og har desuden vist stor fleksibilitet gennem hele forløbet” – Anja og Peter, Hedehusene.

Mangler du en ekspert til specielle fliseopgaver, og insisterer du på perfektionisme i dit hjem? Så kontakt os og lad os tage en snak om dine muligheder.Flisespecialisten Cara ApS

Kontaktoplysninger

Rosenlyparken 81
2670 Greve

E-mail: flisespecialisten.cara@gmail.com Telefon: +4525573561