Flisespecialisten Cara ApS

Om Flisespecialisten Cara ApS

Badeværelset | Skrevet af Søren Pedersen d. 6. november 2023

Hos Flisespecialisten Cara ApS ånder og lever vi for godt flise- og murerarbejde. Siden firmaet startede i 2017, har vi forskønnet danske hjem, særligt badeværelser og køkkener, med smukt flisearbejde, som fremstår topprofessionelt.

En stor del af evnen til at kunne levere håndværk, som syner af høj kvalitet – og som tilmed er anerkendt i kraft af titlen som ÅRETS HÅNDVÆRKER® 2023 i murerkategorien – skyldes indehaver Gazmir Caras store erfaring. Han har arbejdet inden for faget i 23 år, hvilket betyder, at han aldrig går på kompromis med kvaliteten, hvad end han løser en mere typisk mureropgave eller en specialopgave.

Det har store dele af Greve, Rødovre, Albertslund, Frederiksberg, Herlev og omegn allerede nydt godt af, når Flisespecialisten Cara ApS, har været forbi for at forvandle kundernes tanker og forhåbninger til reelt gennemført håndværk.

Foruden den store respekt for selve håndværket, udmærker Flisespecialisten Cara ApS sig ved at forstå og anerkende vigtigheden af kundepleje, hvor firmaet stræber efter at opbygge og vedligeholde gode relationer – med private såvel som virksomheder.

Respekten for godt håndværk og god kundepleje har allerede givet gevinst, da Flisespecialisten Cara ApS som påpeget råder over titlen som Årets Murer (1 ansat) 2023 og desuden kan prale af en Elite-Smiley på anmeld-haandvaerker.dk-platformen, hvilket vidner om anmeldelser med topkarakter og stor kundetilfredshed.

Tør det, som andre takker nej til

Som erfaren murer og specialist inden for flisearbejde, tør de hos Flisespecialisten Cara ApS at sige ’ja tak’, til de ting som andre siger nej til.

Årsagen skal findes i, at evnerne rækker til at tage imod en spændende eller teknisk krævende udfordring. Med 23 års brancheerfaring og en titel som Årets Murer (1 ansat) 2023 bag sig, er firmaet overbevist om at besidde evnen til at tackle selv de mest komplekse opgaver.

Flisespecialisten Cara ApS tror på, at enhver udfordring er en mulighed for at demonstrere ekspertise og forblive i førerpositionen i branchen, samt få feedback som: ” Super super flot håndværk er udført og vi er meget glade og tilfredse med resultatet. Vi vil til enhver tid anbefale Flisespecialisten Cara ApS, og selvfølgelig bruge firmaet igen, når vi skal have lavet en ny murer opgave.” – Christina, Hørsholm.

Flisespecialisten Cara ApS ser frem til at fortsætte rejsen som førende i landet inden for sit felt og fortsat omdanne boligdrømme til virkelighed. Her er der aldrig nogen frygt for udfordringer, kun lysten til at levere godt arbejde og fortsætte med dedikation til kvalitet og kundepleje, som vigtige hjørnesten i firmaet.Flisespecialisten Cara ApS

Kontaktoplysninger

Rosenlyparken 81
2670 Greve

E-mail: flisespecialisten.cara@gmail.com Telefon: +4525573561