Papiruld Silkeborg ApS & Papiruld Århus ApS

Vinder af Årets Energi isolatør 2019

Isolering & klima | Skrevet af Søren Pedersen d. 17. oktober 2019

I 2018 var firmaet PAPIRULD SILKEBORG ApS og PAPIRULD ÅRHUS ApS finalist til den store ’Oscar uddeling’ for danske håndværkere: ÅRETS HÅNDVÆRKER. Det blev desværre ikke til en guldstatuette der, men i 2019 var det den autoriserede installatør fra Silkeborg og Århus, der gik på scenen som vinder af kategorien Årets Energi isolatør (5+ ansatte).

Prisuddelingen finder sted årligt, når Cirkusbygningen i København lægger scene til et kæmpe awardshow, hvor salen fyldes af spændte håndværksfirmaer, som er nomineret på tværs af kategorier inden for deres respektive faggrupper. For at vinde skal man dog først have vundet kundernes gunst og gode anmeldelser på www.anmeld-haandvaerker.dk, ligesom man skal overbevise en professionel fagjury om firmaets håndværksmæssige format – og det har PAPIRULD SILKEBORG ApS og PAPIRULD ÅRHUS ApS formået!

Indehaver Frank Albert Bech Skov har dog ingen succesopskrift på titelsejren. Han mener, gode resultater kommer helt af sig selv, når man arbejder med det, man elsker.

Vi har ikke gjort noget særligt, andet end at gå på arbejde og gøre det vi lever og ånder for. Vi har rigtig godt styr på tingene, og sniger der sig en lille fejl ind, laver vi den simpelthen bare om. Uanset hvad, er kunden i højsædet og ender med den rette løsning. Så bliver de glade, og vores virksomhed får et skulderklap”, fortæller han.

Glade kunder er guld værd

Alle firmaer på Anmeld Håndværker portalen bliver anmeldt af deres kunder på parametrene kommunikation, aftale, pris, oprydning og tilfredshed.

Her scorer PAPIRULD SILKEBORG ApS og PAPIRULD ÅRHUS ApS højt, og modtager god kundefeedback som: ”Nem og gennemskuelig oplevelse, både af tilbuddet og udførelsen. Aftaler er blevet overholdt, håndværkerne, der udførte arbejdet, var høflige og venlige. De efterlod mit hjem i en rigtig pæn stand, alt var ryddet op og rengjort”.

Udtalelser som disse opstår ifølge Frank Albert Bech Skov på baggrund af firmaets motto ”Vi samler på glade kunder”. Det kan kun lade sig gøre i kraft af dygtige ansatte, der opfører sig ordentligt ude hos kunden, holder deres løfter om tidspunkter og pris, ligesom de sørger for klar og tydelig kommunikation, der skaber tillid og tryghed.

Ønsker du at få besøg af Årets Energi isolatør (5+ ansatte), få isoleret og opnå et sundere indeklima og en mindre varmeregning?

Så kontakt PAPIRULD SILKEBORG ApS og PAPIRULD ÅRHUS ApS, der tilmed tilbyder et gratis energitjek, hvor du som kunde kan høre mere om dine muligheder for energioptimering – helt uforpligtende!Papiruld Silkeborg ApS & Papiruld Århus ApS

Kontaktoplysninger

Skyggevej 40
7441 Bording

E-mail: info@papiruldsilkeborg.dk Telefon: 40118983