Papiruld Silkeborg ApS & Papiruld Århus ApS

Specialiserede i isolering med papiruld

Energi & miljø | Skrevet af Søren Pedersen d. 21. september 2018

PAPIRULD SILKEBORG ApS startede under navnet Kirkebyens Tagservice tilbage i 1999. Her udførte virksomheden renoveringsarbejde og algebehandlinger på tage, terrasser m.m. – hvilket de fortsat gør med stor succes i dag.

I 2008 blev firmaet oprettet som et anpartsselskab, der året efter tog isoleringsmateriale ind fra Papiruld Danmark, hvor firmaet startede som håndværksisolatører. Siden er PAPIRULD SILKEBORG ApS naturligvis blevet autoriserede i isolerings kunst, og i 2015 blev Århus-afdelingen opkøbt. Det har betydet en fordobling i arbejdsopgaver, mandskab, omsætning og ikke mindst glade kunder.

Opkøbet af Århus-afdelingen var samtidig en investering i en yderst erfaren virksomhed inden for isolering med papiruld, eftersom den århusianske forretning var blandt de første i Danmark, der fik øjnene op for papiruldets mange gode egenskaber. Derfor kan virksomheden i dag prale af mere end 40 års enestående erfaring med papiruldsisolering.

En stærk firmaprofil

Med henholdsvis ca. 10 og 40 års erfaring med papiruldsisolering, er PAPIRULD SILKEBORG ApS og PAPIRULD ÅRHUS ApS to erfarne afdelinger, der arbejder med stor specialisering og høj kundeservice inden for alle isoleringsopgaver hos privat, erhverv og det offentlige.

Alle opgaver bliver løst med indsigt i kundens behov – ofte lavet på baggrund af uforpligtende energitjek, der hjælper kunden med at forstå, hvordan de kan energioptimere og spare mange penge på varmeregningen.

PAPIRULD SILKEBORG ApS og PAPIRULD ÅRHUS ApS har bred erfaring inden for isoleringsopgaver, da de har isoleret alt fra privatboliger til kirker og kulisser under Århus Teateruge.

Virksomheden garanterer altid grundig isolering af alt fra hulmure til kælder, gulv og lofter samt faglig sparring og vejledning i løsninger og generelle energivaner. Desuden oplever du som kunde ingen efterfølgende spor fra energioptimeringen, da PAPIRULD SILKEBORG ApS og PAPIRULD ÅRHUS ApS lukker helt af fra det lille indgangshul, der blæses isoleringsmateriale igennem. Desuden rydder virksomheden altid ordentligt op.

Da tilfredshed spiller en helt overordnet rolle, ankommer mandskabet altid til tiden og leverer en løsning, der giver 100 % tilfredshed. Af samme årsag har PAPIRULD SILKEBORG ApS og PAPIRULD ÅRHUS ApS valgt at lade sig bedømme af deres kunder på anmeldelsesportalen www.anmeld-haandvaerker.dk, hvor virksomhedens kunder kan give deres vurdering af kommunikation, aftale, pris, tilfredshed og oprydning.

Kombinationen af et stærkt isoleringsprodukt, der nedbringer kundens varmeregning og giver bedre indeklima, samt god service har allerede udmøntet sig i en Elite Smiley, som er givet på baggrund af positive kundeanmeldelser.Papiruld Silkeborg ApS & Papiruld Århus ApS

Kontaktoplysninger

Skyggevej 40
7441 Bording

E-mail: info@papiruldsilkeborg.dk Telefon: 40118983