Heymate ApS

Sådan indretter du dit nybyggede hjem  

Det moderne hus | Skrevet af Heymate ApS d. 24. juni 2020

De fleste kender det med at flytte i et nyt hus eller lejlighed, hvor man selv skal til at indrette. Det kan også være du har bygget et hus fra bunden og skal starte helt forfra med indretning og stil. Men det kan være svært at vælge, hvordan man skal indrette rummene i sit nybyggede hjem. Plakater og posters er en måde du kan indrette dit nye hjem på.  Det er en nem og smart løsning, der passer til de fleste hjem. Hvis du gerne vil læse mere om, hvordan du indretter dit nybyggede hjem, læs med her.

Find din egen stil

Når du skal indrette dit helt nybyggede hjem, kan det være en god ide at overveje hvilket udtryk eller stil man gerne vil have i hjemmet. Et helt nybygget hjem kan godt være meget hvidt og stilrent, og derfor kan det være rart at supplere med lidt mere hjemlig følelse ved at tilføje sin egen stil. Hvis man godt kan lide minimalistiske og rene linjer, kan det være man ikke skal gøre ret meget ved husets indretning. Men hvis man er til lidt mere spræl, kan det være en oplagt mulighed for at køre sin egen stil.

Gør dine rum personlige

Når du skal indrette dit nybyggede hjem, er det en god ide at gøre dine rum personlige. Der er mange forskellige måder man kan gøre ting personlige på, men det vigtigste er at man kan mærke dig og din familie, når man træder ind i et rum. På den måde undgår du at få en følelse af at være på hotel eller et fremmed sted. En måde at gøre rummene personlige på er ved at udsmykke vægge og reoler med ting du godt kan lide. Det kan være alt lige fra rejseminder, skulpturer og billeder.

Pynt med plakater og posters

En måde at gøre sit hjem personligt og finde sin egen stil, er ved at pynte hjemmets vægge med plakater og posters. Der findes rigtig mange forskellige typer af plakater, og der findes noget til ethvert rum og stil. Det kan eksempelvis være du gerne vil have sjove plakater med madlavning i køkkenet eller rolige og sjove børneplakater i børneværelset. Det kan også være du gerne vil have nogle meningsfulde citater i soveværelset eller stuen. Uanset hvad, er plakater og posters en god måde at pynte dit nybyggede hjem på.Heymate ApS

Heymate er et lille team med stor erfaring inden for online-branchen, og vores mission er at gøre en forskel i den digitale verden.

Mere end 1,8 mio. danskere besøger hver måned et af vores mange sites eller apps, hvilket skaber mere end 20 mio. sidevisninger.

Hos Heymate brænder vi for at skabe den bedste løsning til og i samarbejde med vores mange brugere og kunder.

BOLIGadvokatBadeværelsetBelysningBoligejerDet moderne husDøre & vinduerEl-installationerEnergi & miljøFliser og stenFlytningGræsplæne og planterHavenHegn og hækHjemmekontorHusetHåndværkerIndretningIsolering & klimaKontorKøb og salgKøkken og badKøkkenetLejeboligMaling og farverMur & facadeMøblerOm- og tilbygningTag & tagrenderTerrasseralgebehandlingalgerensanlægsgartnerbelysningbeplantningbigbagsbilledvægbo i hovedstadenbofællesskabbogholderibolig i byenboligbloggerbolighandelboligindretningbæredygtig indretningbæredygtige møblerbæredygtigt hjembørnearrangementerbørnefødselsdagbørneværelsebørneværelsetdrømmehaveelektriske installationereltjekenkeltmandsfirmafacaderensfamiliefødselsdagfliserensforårsrengøringfriværdifærdighækgallerivægglasvæggæsteværelsegørdetselvhandymandhaveanlæghavebelægninghavebeplantninghavematerialerhaveprojekthegnherreaftenhjemmebiografhjemmelavede møblerhjemmeprojekterhjemmetræninghulmursisoleringhåndvaskindkørselindretningindretning af børneværelseindretnings entusiastindustriel indretninginvesteringklimakollegiekomfort i indretningenkøkkenhavelevering af grusnew yorker vægnipstingombygningopbevaringopgradering af boligpandalampepladsbesparingplakaterpostersprivatlivet i havenpyntegenstanderensning af tagrenderskillevægsmart homesmart indretningsmarte løsningersolsejlsovesofaspillerumstuderendesvømmepølswimmingpoolsækkestoltagmalingtagrenderensningtagrenstermoruderterrassetilbygningungdomsboligerupcyclingvalbyvandfontænervandhanevinduespoleringvæglamperværdiforøgelse
customer-logo

Firma Adresse

Klostergade 56C
8000 Aarhus C

Nyeste artikler fra Heymate ApS
Tre gode råd til dit næste byggeprojekt
Heymate ApS
Tre gode råd til dit næste byggeprojekt
Læs artikel
Hvordan du holder hus og have i den bedste stand
Heymate ApS
Hvordan du holder hus og have i den bedste stand
Læs artikel
Smarte løsninger til hjemmet
Heymate ApS
Smarte løsninger til hjemmet
Læs artikel
Sådan finder du den bedste boligadvokat
Heymate ApS
Sådan finder du den bedste boligadvokat
Læs artikel
Et hjem med møbler af byggemateriale
Heymate ApS
Et hjem med møbler af byggemateriale
Læs artikel
Boligmuligheder for studerende
Heymate ApS
Boligmuligheder for studerende
Læs artikel
Inspiration til indretningen på børneværelset
Heymate ApS
Inspiration til indretningen på børneværelset
Læs artikel
3 fordele ved at bo i byen
Heymate ApS
3 fordele ved at bo i byen
Læs artikel
Indlæs flere artikler...

Få byggetips og inspiration fra bygogbolig.dk

Du får gratis lækkert nyhedsbrev med byggetips og viden om byggematerialer, der hjælper dig i valget af produkt til dit byggeri.

Har du produkter, der bør vises på bygogbolig.dk?

Få en redaktionel omtale af dit produkt overfor boligejere og håndværkere. Vi modtager gerne din pressemeddelelse og byggetips.