Sådan indretter du dit nybyggede hjem  

Det moderne hus | Skrevet af Denise d. 24. juni 2020

De fleste kender det med at flytte i et nyt hus eller lejlighed, hvor man selv skal til at indrette. Det kan også være du har bygget et hus fra bunden og skal starte helt forfra med indretning og stil. Men det kan være svært at vælge, hvordan man skal indrette rummene i sit nybyggede hjem. Plakater og posters er en måde du kan indrette dit nye hjem på.  Det er en nem og smart løsning, der passer til de fleste hjem. Hvis du gerne vil læse mere om, hvordan du indretter dit nybyggede hjem, læs med her.

Find din egen stil

Når du skal indrette dit helt nybyggede hjem, kan det være en god ide at overveje hvilket udtryk eller stil man gerne vil have i hjemmet. Et helt nybygget hjem kan godt være meget hvidt og stilrent, og derfor kan det være rart at supplere med lidt mere hjemlig følelse ved at tilføje sin egen stil. Hvis man godt kan lide minimalistiske og rene linjer, kan det være man ikke skal gøre ret meget ved husets indretning. Men hvis man er til lidt mere spræl, kan det være en oplagt mulighed for at køre sin egen stil.

Gør dine rum personlige

Når du skal indrette dit nybyggede hjem, er det en god ide at gøre dine rum personlige. Der er mange forskellige måder man kan gøre ting personlige på, men det vigtigste er at man kan mærke dig og din familie, når man træder ind i et rum. På den måde undgår du at få en følelse af at være på hotel eller et fremmed sted. En måde at gøre rummene personlige på er ved at udsmykke vægge og reoler med ting du godt kan lide. Det kan være alt lige fra rejseminder, skulpturer og billeder.

Pynt med plakater og posters

En måde at gøre sit hjem personligt og finde sin egen stil, er ved at pynte hjemmets vægge med plakater og posters. Der findes rigtig mange forskellige typer af plakater, og der findes noget til ethvert rum og stil. Det kan eksempelvis være du gerne vil have sjove plakater med madlavning i køkkenet eller rolige og sjove børneplakater i børneværelset. Det kan også være du gerne vil have nogle meningsfulde citater i soveværelset eller stuen. Uanset hvad, er plakater og posters en god måde at pynte dit nybyggede hjem på.Denise

Heymate er et lille team med stor erfaring inden for online-branchen, og vores mission er at gøre en forskel i den digitale verden.

Mere end 1,8 mio. danskere besøger hver måned et af vores mange sites eller apps, hvilket skaber mere end 20 mio. sidevisninger.

Hos Heymate brænder vi for at skabe den bedste løsning til og i samarbejde med vores mange brugere og kunder.

BOLIGadvokatBadeværelsetBelysningBoligejerDet moderne husDøre & vinduerEl-installationerEnergi & miljøFliser og stenFlytningGardin/persienneGræsplæne og planterHavenHaveredskaberHegn og hækHjemmekontorHusetHåndværkerHårde hvidevarerIndretningIsolering & klimaKloak & drænKontorKøb og salgKøkken og badKøkkenetLejeboligLejlighedMaling og farverMur & facadeMøblerNybygOm- og tilbygningPapir og loveProfessionelTag & tagrenderTerrasserVVSadvokatadvokatbistandakutalgebehandlingalgerensanlægsgartnerbelysningbeplantningbetonstøvbigbagsbilledvægbo i hovedstadenbofællesskabbogholderibolig i byenboligbloggerbolighandelboligindretningboligrenoveringbroste copenhagenbygge egetbyggerådgiverbyggerådgivningbyggesagkyndigbyggetekniskbæredygtig indretningbæredygtige møblerbæredygtigt hjembørnearrangementerbørnefødselsdagbørneværelsebørneværelsetdesignermøblerdet personlige køkkendrømmehavedrømmehjemejendomsmæglerejendomsserviceelektriske installationereltjekenkeltmandsfirmafacaderensfamiliefødselsdagfliserensflyt til odenseforårsrengøringfriværdifærdighækgallerivæggardinbussengardinerglasvæggæstesenggæsteværelsegørdetselvhandymandhaveanlæghavearbejdehavebelægninghavebeplantninghavematerialerhaveprojekthegnherreaftenhjemmebiografhjemmekontorhjemmelavede møblerhjemmeprojekterhjemmetræninghulmursisoleringhuskøbhåndvaskindkørselindretningindretning af børneværelseindretnings entusiastindustriel indretninginvesteringklimakloakmesterkloakservicekloakspulingkollegiekomfort i indretningenkøberrådgivningkøkkenhavekøkkenmakeoverkøkkenombygninglejlighed i odenselevering af grusnew yorker vægnipstingnyt køkkennyt liv til stuenodenseombygningopbevaringopgradering af boligopvaskemaskinepandalampeperfekt indretningperlegruspladsbesparingplakaterpostersprivatlivet i havenprojektstyringpyntegenstanderengøringrenoveringsprojektrensning af tagrenderrobotplæneklippersagsstyringskillevægslidstærk malingslik med logosmart homesmart indretningsmarte løsningersnerydningsolsejlsommerklar havesovesofaspillerumstoppet toiletstuderendesvømmepølswimmingpoolsækkestoltagmalingtagrenderensningtagrenstegneprogramtekstiltermoruderterrassetilbygningtopdressingtrappevasktrimmet græsplæneungdomsboligerungdomsmøblerungdomsværelseupcyclingvalbyvandfontænervandhanevinduespoleringvæglampervægmalingværdiforøgelse
customer-logo

Firma Adresse

Klostergade 56C
8000 Aarhus C

Nyeste artikler fra Denise
Hvad er køberrådgivning?
Denise
Hvad er køberrådgivning?
Læs artikel
Alt det du ikke havde forudset ved en ombygning
Denise
Alt det du ikke havde forudset ved en ombygning
Læs artikel
3 gode råd til din boligrenovering
Denise
3 gode råd til din boligrenovering
Læs artikel
Sådan giver du nyt liv til din stue i hjemmet
Denise
Sådan giver du nyt liv til din stue i hjemmet
Læs artikel
Sådan skaber du mere liv og effektiv indretning i dit køkken
Denise
Sådan skaber du mere liv og effektiv indretning i dit køkken
Læs artikel
Vedligehold hjemmet med unik vægmaling
Denise
Vedligehold hjemmet med unik vægmaling
Læs artikel
Få mere fritid ved at slå græs med en robotplæneklipper
Denise
Få mere fritid ved at slå græs med en robotplæneklipper
Læs artikel
Derfor skal du have nogle nye, flotte møbler til dit hjem
Denise
Derfor skal du have nogle nye, flotte møbler til dit hjem
Læs artikel
Indlæs flere artikler...

Få byggetips og inspiration fra bygogbolig.dk

Du får gratis lækkert nyhedsbrev med byggetips og viden om byggematerialer, der hjælper dig i valget af produkt til dit byggeri.

Har du produkter, der bør vises på bygogbolig.dk?

Få en redaktionel omtale af dit produkt overfor boligejere og håndværkere. Vi modtager gerne din pressemeddelelse og byggetips.