KN Byg A/S

SuperSIPs – Fremtidens byggeri

Det moderne hus | Skrevet af Søren Pedersen d. 16. december 2019

Hos SuperSIPs spørger de sig selv, hvorfor du skal bygge et almindeligt hus, når du har muligheden for at bygge et hus, der aldrig skal varmes op?

Bag navnet SuperSIPS gemmer der sig et isolerende sandwich-element, som kan anvendes vidt og bredt til byggeprojekter. Selvom byggebranchen fortsat er innovativ, findes der ganske få alternativer til de materialer, der udgør kernen i nutidens byggerier. Sådan bliver det ikke ved med at være.

Hos KN BYG A/S har vi oplevet det nye supermateriale med egne øjne og hænder. Der er tale om lette lufttætte elementer med højisolering og indbygget dampspærre (tættere end almindeligt dampspærre og helt vandafvisende), på trods af at materialet er smallere, hvilket forærer boligbyggeren 9-10 % mere anvendeligt plads. Er rummet 60 kvm får man altså omkring hele 6 kvm ekstra til beboelse!

Med sådan et ideelt materiale til byggeri, er det kun naturligt at forholde sig kritisk til prisen. Men på trods af at elementerne er dyrere, bliver byggeriet det ikke. Merprisen på det moderne materiale spares nemlig på montagetiden, der er hurtigere, hvormed økonomien ender det samme sted – men hvor den gode isoleringsværdi i de efterfølgende år giver større energibesparelser, som er til at føle på.

Mange muligheder for et perfekt byggeri

SuperSIPs lever naturligvis op til det gældende bygningsreglement, hvorfor det er nemt at planlægge med afsæt i 2020-kravene.

Materialet er som nævnt bredt anvendeligt, hvilket giver adskillige muligheder når der skal bygges. SuperSIPS egner sig bl.a. til boliger, udestuer, sommerhuse, garager, mobile kontorer og erhvervsbygninger, hvor særligt sidstnævnte også vil nyde godt af akustisk bedre lydisolering sammenlignet med f.eks. træskeletkonstruktioner.

Da pladerne blot vejer ca. 35 kg og findes i store udsnit, som leveres færdigproduceret fra fabrikken, opsættes der on-site ved byggeriet. Det reducerer konstruktionsomkostningerne og garanterer hurtigere færdiggørelse af byggeprojektet – uanset typen.

Hos KN BYG A/S går det nye SuperSIPs materiale hånd i hånd med firmaets ønske om at forene viden og kvalitet for at levere moderne og langtidsholdbare byggerier, der lever fuldt op til alle standarder og lovgivninger.

Vi arbejder helhedsorienteres og varetager alt fra mindre opgaver til netop større byggerier, hvortil vi også tilbyder at stå for hovedentreprisen.

Er du interesseret i at lære mere om de mange fordele ved SuperSIPs sandwich-elementerne eller har du generelle spørgsmål til et kommende byggeprojekt? Så kontakt os endelig for et uforpligtende tilbud.

 

Foto: Carsten LundagerKN Byg A/S

Vinder af kategorien Årets Tømrer 10+ ansatte ved awardshowet ÅRETS HÅNDVÆRKER i 2017

Kontaktoplysninger

Magle Allé 11
2770 Kastrup

E-mail: kennet@kn-byg.dk Telefon: 32523200