KN Byg A/S

Hovedentreprise

Nybyg | Skrevet af Søren Pedersen d. 16. december 2019

KN BYG A/S tilbyder hovedentreprise til dit byggeprojekt. Fordelen ved at anvende en hovedentreprenør til din byggeopgave er, at du har én samlet kontakt, der styrer alle underentreprenører, økonomien og selve byggeriet.

Vi sørger for, at der er styr på byggepladsen, og at alle faggrupper lever op til deres ansvar samt sikrer den rette håndværksmæssige kvalitet.

Vi forener naturligvis den håndværksmæssige kvalitet med egen ekspertise og viden inden for energirenovering, tømrerarbejde, murerarbejde etc., så byggeriet får glæde af de seneste standarder i branchen – krydret med upåklageligt flot finish.

For os er kvalitet, oprydning og finish områder, vi selv har fuld kontrol over på byggepladsen. Vi ved dog, at tryghed ved større byggeprojekter er afgørende for vores kunder, og derfor er vi særligt grundige i forbindelse med vores kommunikation. Faktisk til en sådan grad, at vi inviterer alle kunder med ind i et fuldstændig transparent byggesoftwaresystem, der sikrer daglig indsigt og totalt overblik.

Oplev klar kommunikation og klare processer

Det gode byggeforløb er dét, der ikke bare lever op til aftalen, budgettet og den forventede høje kvalitet, men samtidig tager kunden i hånden og skaber tryghed igennem hele byggeforløbet.

Hos KN Byg har vi investeret i byggesoftware, der sammen med god dialog deler informationer helt gnidningsløst mellem bygherre, entreprenører og evt. andre personer som f.eks. rådgivere. Det sikrer ikke bare en bedre forudsætning for samarbejdet, men styrker tilliden på alle områder.

Via an praktisk app kan du holde øje med tidsplanen, ligesom du kan se, hvilke håndværkere, der arbejder på hvilke opgaver. Opstår der fejl, forsinkelser eller andet, deles informationerne med det samme, hvilket sikrer, du er opdateret og hele tiden er med i processen.

Brugen af digitale værktøjer som dette sikrer desuden, at alting lagres i app’en. Det betyder, du kan se beskeder og informationer i hele garantiperioden. Alting gemmes, og der kan ikke slettes i systemets korrespondancer.

Softwaren gemmer selvfølgelig også kontrakter, tegninger, planer, fakturaer til underleverandører og meget mere. Systemet er faktisk så omfattende, at du ligefrem kan følge med i vejrudsigten omkring byggeområdet!

Når du vælger KN BYG A/S som hovedentreprenør får du helt gratis adgang til byggesoftwaren. Efter vores indledende møder modtager du en kladde på tilbuddet, som vi i fællesskab finpudser. Herpå overgår vi til kontrakten, som lægges i systemet, hvorpå alt noteres og dokumenteres sideløbende med den gode personlige kontakt.

 

Foto: Carsten LundagerKN Byg A/S

Vinder af kategorien Årets Tømrer 10+ ansatte ved awardshowet ÅRETS HÅNDVÆRKER i 2017

Kontaktoplysninger

Magle Allé 11
2770 Kastrup

E-mail: kennet@kn-byg.dk Telefon: 32523200