KN Byg A/S

Om KN BYG A/S

Carporte | Skrevet af Søren Pedersen d. 16. december 2019

Historien om KN BYG A/S starter med Per Kennet Nielsen, der som selvstændig mester havde en vision om at forene god kvalitet med fornuftige priser. Hermed blev KN Byg I/S stiftet – med initialer, der både repræsenterer Per Kennet Nielsen og sønnen Kennet Nielsen.

Indledningsvis arbejdede firmaet primært med mindre service og renoveringsopgaver, men efter at Kennet Nielsen i 2004 opkøbte 50 % af firmaet tog det fart, og kundekartoteket voksede hurtigt – ligesom større opgaver med entreprise meldte sig.

I 2007 var det dog ikke bare opgaver, men Pers yngste søn, Allan Nielsen, der meldte sig som nyt ansigt i KN Byg – der også blev omdannet til KN BYG ApS samme periode.

Siden da er det atter gået stærkt for familievirksomheden, der også fik tilknyttet egen murerafdeling i 2010, oplevede at Allan Nielsen tiltrådte direktionen i 2012, og i 2013 blev omdannet til et aktieselskab.

Selv i dag hvor firmaet er ældre og modnet, arbejder det fortsat for kvalitetshåndværk til fair pris. Det sørger de 3 Nielsen-mænd for i roller, hvor de supplerer hinanden og fører firmaet mod ny succes – faktisk med så stor sikkerhed, at KN BYG A/S i 2017 blev kåret til Årets Tømrer (10-19 ansatte) på baggrund af positive kundeanmeldelser og kvalitetshåndværk.

Vinder til ÅRETS HÅNDVÆRKER®

Hvert eneste år fejres det gode håndværk i Cirkusbygningen i København, når det store ÅRETS HÅNDVÆRKER show finder sted.

Her inviteres de håndværkere, som har flest og bedst anmeldelser på www.anmeld-haandvaerker.dk til et prestigefyldt event, hvor der uddeles præmier i mange fagkategorier. Firmaerne vurderes på parametrene kommunikation, aftale, pris, tilfredshed og oprydning – ligesom en fagjury er med til at udpege den endelige vinder. KN BYG A/S har siden 2016 været faste finaledeltagere på baggrund af stor kundetilfredshed.

Kunderne skriver blandt andet: ”Vi har over flere omgange benyttet os af KN BYG A/S og er indtil nu kun positive. God dialog og en perfekt koordinering de forskellige faggrupper imellem” samt ”Der er rigtig god tone blandt de forskellige håndværks grupper. Man kan godt mærke at dette skyldes faste samarbejdspartnere og god styring”.

Foruden de rosende ord, en høj tilfredshedsscore og æren af at høre til eliten inden for sit håndværksområde, har succesen betydet en større efterspørgsel hos virksomheden, der ser de mange finalepladser som et personligt skulderklap til alle ansatte i firmaet.

Årsagen til succes er de dog ikke i tvivl om: Det er stadig det gode håndværk og de fornuftige priser – samt god kommunikation og service – der skaber tilfredse kunder.KN Byg A/S

Vinder af kategorien Årets Tømrer 10+ ansatte ved awardshowet ÅRETS HÅNDVÆRKER i 2017

Kontaktoplysninger

Magle Allé 11
2770 Kastrup

E-mail: kennet@kn-byg.dk Telefon: 32523200