J&J Kloak & belægning ApS

Skybrudssikring

Kloak & dræn | Skrevet af Søren Pedersen d. 3. maj 2019

Få skybrudsikret dit hjem, boligforeningen eller virksomheden og slip for følgeskader

I Danmark er det slet ikke unormalt med kraftige regnskyl og voldsomme skybrud. Af samme årsag er det værd at tænke i præventive løsninger, der modstår de kraftige mængder vand, som falder.

Skybrudssikring er det bedste våben mod potentielle og gentagne vandskader fra store vandmasser, der finder vej til særligt kælderrum og huse med lav beliggenhed. Har man først en gang prøvet at få ødelagt ting i kælderen eller måtte flygte fra dens beboelige områder, ønsker man det aldrig mere. Ikke nok med at ens genstande bliver ødelagt, så er tanken om og stanken fra tilbageløbet forurenet kloakvand ikke sjov.

Hos J&J Kloak & Belægning ApS hjælper vi med effektiv skybrudssikring ved at montere højvandssikring i dit hjem eller din virksomhed. En højvandssikring kan forhindre, at vandet fra din kloak finder vej baglæns ud i kælderrummet, så der pludseligt står vand op igennem riste eller toilettet.

Anlægget fungerer med andre ord som en slags stopventil, der har til formål at lukke i, når vandstanden pludselig stiger. Det betyder, at det beskidte vand ikke når ind i din kælder fra kloakken. Dette er en billig og effektiv løsning på et problem, der i fremtiden kan tænkes at blive større og større, eftersom mange mener, at klimaforandringerne vil resultere i flere og kraftigere skybrud.

Stor ekspertise i skybrudssikring

Fordi din kælder rummer vigtige genstande eller er udnyttet til beboeligt område, vil du naturligvis undgå vandskader for enhver pris. Af samme årsag anbefaler vi, du får installeret din højvandssikring af erfarne fagfolk, der kan opsætte den mest effektive præventive løsning.

J&J Kloak & Belægning ApS har stor erfaring i at forhindre bitre oplevelser hos husejere og erhvervsdrivende, der dermed slipper for økonomiske og følelsesmæssige ærgrelser.

Husk at vi desuden tilbyder serviceeftersyn af din højvandssikring, hvilket er lovpligtigt. Det er vigtigt, du får kontrolleret, at dit anlæg er og bliver funktionsdygtigt, så du undgår vandskaderne. Du bør desuden være opmærksom på, at det kan give tvister med dit forsikringsselskab, hvis du ikke har fået gennemført den årlige kontrol.

Kontakt derfor J&J Kloak & Belægning ApS og få en totalløsning, der holder vandet fra kælderen og giver ro i sindet. Vi tilser gerne din kælder og fortæller, hvordan vi kan beskytte den for det tilbageløbende vand fra kloakken. Kontakt os og få et godt tilbud.J&J Kloak & belægning ApS

Kontaktoplysninger

Nykær 50, 6. th.
​2605​ Brøndby

E-mail: info@jjkloak.dk Telefon: 22 41 85 80