J&J Kloak & belægning ApS

Almen Kloakarbejde

Kloak & dræn | Skrevet af Søren Pedersen d. 3. maj 2019

Vi klarer det beskidte arbejde – og vi gør det godt!

Hos J&J Kloak & Belægning ApS har vi ikke det fjerneste imod at klare det beskidte arbejde. Faktisk er vi dybt specialiserede i det i kraft af mere end 10 års arbejde med alverdens typer kloakarbejde.

Fælles for alt udført arbejde er, at vi går på arbejde med oprejst pande, leverer gennemført håndværk af høj kvalitet og husker på, at det ikke koster os noget at udvise højt humør eller kræse lidt ekstra for servicen.

Af samme årsag kan vi prale af at have en såkaldt Elite Smiley på Danmarks største kundeanmeldelsesportal af håndværkere: Anmeld Håndværker. Her udviser kunderne stor tilfredshed med vores arbejde, som de bedømmer inden for kategorierne kommunikation, aftale, pris, tilfredshed og oprydning.

Vi er stolte af at høste rosende ord som ”John og Jon har gennemført en foring af vores gamle rustne og tilsyneladende hullet afløb. Resultatet er blevet rigtig godt. John ringede i forvejen for at aftale tid til opgaven, og de var yderst fleksible for at få vores afløb fixet, så hurtigt som muligt. De kan klart anbefales” og generelt høre at kunderne oplever ”god kommunikation og hurtig respons og udførsel”.

Vi klarer alle opgaverne

Kloakarbejde spænder vidt og bredt. Lige fra rensninger til reparationer af rør og rotte- eller skybrudssikring. Uanset opgavens karakter, tager vi udfordringen op og leverer et godt resultat.

Fordi vi benytter os af dygtige og kompetente fagfolk, er vi altid parate til at rykke ud og afhjælpe dine problemer hurtigt og effektivt.

Det er desuden vigtigt at huske på, kloakering kræver autorisation, når der skal ledes regn- og spildevand væk. Gøres dette ikke ordentligt, bliver resultatet et usundt miljø omkring boligen, virksomheden, institutionen etc., hvor der foruden hygiejnemæssige udfordringer vil opstå lugtgener fra det beskidte kloakvand. Ligeledes kan dårligt rørarbejde og manglende identificering af skader og nedslidte dele resultere i forsikringsskader i form af vandskader, svamp og råd eller angreb fra skadedyr.

Du er naturligvis velkommen til selv at håndtere en stoppet kloak eller rensning af f.eks. en stoppet vandlås, men ved større kloakopgaver anbefaler vi kraftigt, du konsulterer en fagmand for den korrekte inspektion og løsning.

Er du interesseret i at få udført udskiftning af rørdele, rottesikret, sikret mod skybrud, klaret slamsugning og meget mere, så kontakt J&J Kloak & Belægning ApS og få et stærkt tilbud på kvalitetsydelser.J&J Kloak & belægning ApS

Kontaktoplysninger

Nykær 50, 6. th.
​2605​ Brøndby

E-mail: info@jjkloak.dk Telefon: 22 41 85 80