Føles køkkenet upersonligt? Her er vores tips til at gøre dit køkken til dit helt eget

Køkken og bad | Skrevet af Denise d. 15. maj 2021

Der er langt imellem de mennesker, som har bygget deres eget køkken fra bunden. Dette er der dog en overordentlig god grund til, eftersom det kræver stor snilde og overblik – og måske endda også lidt talent. Derfor tyer mange mennesker til at få installeret masseproducerede og ensartede køkkener installerede, hvilket man under ingen omstændigheder kan bebrejde nogen for. Man har derfor et køkken som er “tried and tested”, men som konsekvens heraf kan man få en fornemmelse af manglende personlighed og stemning i køkkenet, men hvis du læser med videre i denne artikel får du vores råd og vejledning til at gøre dit køkken til dit eget.

Helt nyt køkken

Hvis du står og skal have installeret nyt køkken, så vil vi stærkt råde dig til at tage del og måske endda tage styring i den kreative process. Når man tegner og udtænker et nyt køkken kan man hurtigt tænke for meget på mål og dimensioner, priser og ladsiggørlighed. På samme tid kan man komme til at glemme ens præferencer og personlige stil, hvilket er en skam, da man gerne skulle kunne beholde sit køkken i mange år. Prøv et gratis køkken tegneprogram her for at lege med og afprøve dine ideer til at præge dit kommende køkken.

En kreativ forvandling

Hvis du endnu ikke er nået så langt som til at installere et helt nyt køkken, kan du alligevel nemt give dit køkken nyt liv. Du kunne eventuelt skifte store og definerende elementer, som eksempelvis skabslåger eller bordplader Hvis ikke du har økonomi eller lyst til at have postyret med at finde nye elementer og installere, kan du også nøjes med selv at tilpasse dem med maling eller anden behandling. Nogle gange kan ens hårde hvidevarer også være en torn i øjet, hvor hvis man skifter dem ud, så får man et fornyet look og som oftest også et mere energivenligt apparat.

Et personligt touch

Det kan også sagtens være, at der slet ikke skal så meget til for dit køkken afspejler dig og din personlighed. Som et eksempel kunne du tilføre og tilføje lidt kunst og pynt, som du synes er flot og passer lige ind i køkkenet. Hvis nu du går særligt meget op i vin, kunne du for eksempel finde flotte print med vin eller udsmykke med pæne og dekorative flasker. Du kunne også sørge at udskifte eller i hvert fald sammensætte tekstilerne i køkkenet i en specifik stil eller blot farvesammensætning, som passer til dig.Denise

Heymate er et lille team med stor erfaring inden for online-branchen, og vores mission er at gøre en forskel i den digitale verden.

Mere end 1,8 mio. danskere besøger hver måned et af vores mange sites eller apps, hvilket skaber mere end 20 mio. sidevisninger.

Hos Heymate brænder vi for at skabe den bedste løsning til og i samarbejde med vores mange brugere og kunder.

BOLIGadvokatBadeværelsetBelysningBoligejerDet moderne husDøre & vinduerEl-installationerEnergi & miljøFliser og stenFlytningGardin/persienneGræsplæne og planterHavenHaveredskaberHegn og hækHjemmekontorHusetHåndværkerHårde hvidevarerIndretningIsolering & klimaKloak & drænKontorKøb og salgKøkken og badKøkkenetLejeboligLejlighedMaling og farverMur & facadeMøblerNybygOm- og tilbygningPapir og loveProfessionelTag & tagrenderTerrasserVVSadvokatadvokatbistandakutalgebehandlingalgerensanlægsgartnerbelysningbeplantningbetonstøvbigbagsbilledvægbo i hovedstadenbofællesskabbogholderibolig i byenboligbloggerbolighandelboligindretningboligrenoveringbroste copenhagenbygge egetbyggerådgiverbyggerådgivningbyggesagkyndigbyggetekniskbæredygtig indretningbæredygtige møblerbæredygtigt hjembørnearrangementerbørnefødselsdagbørneværelsebørneværelsetdesignermøblerdet personlige køkkendrømmehavedrømmehjemejendomsmæglerejendomsserviceelektriske installationereltjekenkeltmandsfirmafacaderensfamiliefødselsdagfliserensflyt til odenseforårsrengøringfriværdifærdighækgallerivæggardinbussengardinerglasvæggæstesenggæsteværelsegørdetselvhandymandhaveanlæghavearbejdehavebelægninghavebeplantninghavematerialerhaveprojekthegnherreaftenhjemmebiografhjemmekontorhjemmelavede møblerhjemmeprojekterhjemmetræninghulmursisoleringhuskøbhåndvaskindkørselindretningindretning af børneværelseindretnings entusiastindustriel indretninginvesteringklimakloakmesterkloakservicekloakspulingkollegiekomfort i indretningenkøberrådgivningkøkkenhavekøkkenmakeoverkøkkenombygninglejlighed i odenselevering af grusnew yorker vægnipstingnyt køkkennyt liv til stuenodenseombygningopbevaringopgradering af boligopvaskemaskinepandalampeperfekt indretningperlegruspladsbesparingplakaterpostersprivatlivet i havenprojektstyringpyntegenstanderengøringrenoveringsprojektrensning af tagrenderrobotplæneklippersagsstyringskillevægslidstærk malingslik med logosmart homesmart indretningsmarte løsningersnerydningsolsejlsommerklar havesovesofaspillerumstoppet toiletstuderendesvømmepølswimmingpoolsækkestoltagmalingtagrenderensningtagrenstegneprogramtekstiltermoruderterrassetilbygningtopdressingtrappevasktrimmet græsplæneungdomsboligerungdomsmøblerungdomsværelseupcyclingvalbyvandfontænervandhanevinduespoleringvæglampervægmalingværdiforøgelse
customer-logo

Firma Adresse

Klostergade 56C
8000 Aarhus C

Nyeste artikler fra Denise
Hvad er køberrådgivning?
Denise
Hvad er køberrådgivning?
Læs artikel
Alt det du ikke havde forudset ved en ombygning
Denise
Alt det du ikke havde forudset ved en ombygning
Læs artikel
3 gode råd til din boligrenovering
Denise
3 gode råd til din boligrenovering
Læs artikel
Sådan giver du nyt liv til din stue i hjemmet
Denise
Sådan giver du nyt liv til din stue i hjemmet
Læs artikel
Sådan skaber du mere liv og effektiv indretning i dit køkken
Denise
Sådan skaber du mere liv og effektiv indretning i dit køkken
Læs artikel
Vedligehold hjemmet med unik vægmaling
Denise
Vedligehold hjemmet med unik vægmaling
Læs artikel
Få mere fritid ved at slå græs med en robotplæneklipper
Denise
Få mere fritid ved at slå græs med en robotplæneklipper
Læs artikel
Derfor skal du have nogle nye, flotte møbler til dit hjem
Denise
Derfor skal du have nogle nye, flotte møbler til dit hjem
Læs artikel
Indlæs flere artikler...

Få byggetips og inspiration fra bygogbolig.dk

Du får gratis lækkert nyhedsbrev med byggetips og viden om byggematerialer, der hjælper dig i valget af produkt til dit byggeri.

Har du produkter, der bør vises på bygogbolig.dk?

Få en redaktionel omtale af dit produkt overfor boligejere og håndværkere. Vi modtager gerne din pressemeddelelse og byggetips.