Vedligehold hjemmet med unik vægmaling

Maling og farver | Skrevet af Denise d. 12. august 2021

Efter man lige er flyttet eller har boet i et sted efter noget tid, så er der altid tid til at forny og vedligeholde hjemmet. Der er forskellige ting man kan gøre for at give huset et unikt og eksklusivt udseende. Før eller siden får man eventuelt venner og familie på besøg, hvoraf hjemmet skal se flot og rimelig nyt ud før gæsterne ankommer. Man skal imponere folk, som kommer på besøg, og hvilken bedre måde end at ordne væggene med en spritny vægmaling. Husets moderne stil og generelle indretning fortjener en ny form for farveoplevelse.

Man er kommet hjem fra ferie og huset trænger til finpudsning

En lang ferie i enten udlandet eller hjemme i Danmark er overstået, og man vender tilbage til det trygge hjem. Man har været hjemmefra i noget tid, hvormed man ønsker en finpudsning af hjemmets indendørs design. Den overordnede ferie har været spændende og afslappende med ens nære omgivelser. Efter den skønne ferie, kommer man hjem og føler at husets vægge kan ordnes med en slidstærk og elegant maling.

Her er jotun lady pure color et af de typer vægmalinger, som transformerer hjemmet med et flot nyt udtryk. Udefra ser en bolig unik og moderne ud, men det vigtigste er, hvad gæsterne synes når de træder ind i ens hus. Jotun Lady Pure Color vægmaling er med til at forny det stilrene og moderne design i et hjem. Der skabes en elegant og et nyt look i hjemmet, hvoraf man kan tone mørke og lyse farver med Jotun Lady Pure maling. Denne type vægmaling kendetegnes som et af de mest effektive på markedet, når det handler om påføring og særdeles dækkeevne i ethvert rum.

Vægmaling der består af stærk kvalitet

Man har været hjemmefra på ferie i bestemt tid, og mangler noget yderst slidstærkt maling, der giver hvert rum et unikt udseende. Det er forskelligt hvilket bestemt rum, der skal males i hjemmet, og det kan enten være soveværelset, køkkenet eller stuen. Vægmaling af Lady Pure Color er anderledes end andre vægmalinger, og er kendt for at være ekstra god til påføring, at have en rengøringsvenlig overflade samt en god dækkeevne. Efter noget tid væk fra det hyggelige hjem, er der altid tid og plads til at holde styr på boligens indretning. Hver enkelt rum kan bruge et fornyet udseende, og et eksklusivt nyt udtryk medvirker til en varmere samt flottere design igennem hele hjemmet.Denise

Heymate er et lille team med stor erfaring inden for online-branchen, og vores mission er at gøre en forskel i den digitale verden.

Mere end 1,8 mio. danskere besøger hver måned et af vores mange sites eller apps, hvilket skaber mere end 20 mio. sidevisninger.

Hos Heymate brænder vi for at skabe den bedste løsning til og i samarbejde med vores mange brugere og kunder.

70'erAftrykspladerBOLIGadvokatBadeværelsetBelysningBoligejerDet moderne husDøre & vinduerEl-installationerEnergi & miljøFliser og stenFlytningForsikringerGardin/persienneGræsplæne og planterHavenHaveredskaberHegn og hækHjemmekontorHusetHåndværkerHårde hvidevarerIndretningIsolering & klimaKloak & drænKontorKøb og salgKøkken og badKøkkenetLejeboligLejlighedMaling og farverMur & facadeMycometer-testMøblerNybygOm- og tilbygningOpvarmningPapir og loveProfessionelTag & tagrenderTerrasserUdekøkken og grillVVSVilla / rækkehusa-kasseadvokatadvokatbistandakutalgebehandlingalgebekæmpelsealgerensalternative varmekilderanlægsgartnerbelysningbeplantningbetonstøvbigbagsbilledvægbo i hovedstadenbofællesskabbogholderibolig i byenboligbloggerbolighandelboligindretningboligrenoveringbroste copenhagenbygge egetbyggebranchenbyggeprojektbyggerådgiverbyggerådgivningbyggesagkyndigbyggetekniskbæredygtig indretningbæredygtige møblerbæredygtigt hjembørnearrangementerbørnefødselsdagbørneværelsebørneværelsetcoffee table booksdesignermøblerdet personlige køkkendrømmehavedrømmehjemejendomsmæglerejendomsserviceelektriske installationerelsikkerhedeltjekenkeltmandsfirmafacaderensfamiliefødselsdagfliserensflyt til odenseflytningflyttefirmaflyttekasserflyttemændforandring af 70'er stilforårsrengøringfotos af boligfriværdifyrringsoliefærdighækgallerivæggardinbussengardinergasgrillglasvæggravemaskinelejegrillgæstesenggæsteværelsegørdetselvhandymandhaveanlæghavearbejdehavebelægninghavebeplantninghavebænkehavematerialerhaveprojekthegnherreaftenhjemmebiografhjemmekontorhjemmelavede møblerhjemmeprojekterhjemmetræninghulmursisoleringhuskøbhåndvaskindbydende haveindkørselindretningindretning af børneværelseindretning af spisestueindretning med lysindretnings entusiastindretningstrendsindustriel indretninginvesteringjordvarmejordvarmeanlægkameraudstyrkarrieremulighederklimakloakmesterkloakservicekloakspulingkollegiekomfort i indretningenkøberrådgivningkøkken-alrumkøkkenhavekøkkenindretningkøkkenmakeoverkøkkenombygninglejlighed i odenselevering af grusliftlejemaskinelejeminigravernew yorker vægnipstingnyt køkkennyt liv til stuenodenseombygningopbevaringopgradering af boligopvaskemaskineordblindetræningordblindhedpandalampeparcelhusperfekt indretningperlegruspladsbesparingplakaterpostersprivatlivet i havenprojektstyringpyntegenstanderengøringrenoveringsprojektrensning af tagrenderrobotplæneklippersagsstyringskillevægskimmelsvampslidstærk malingslik med logosmart homesmart indretningsmarte løsningersnerydningsolsejlsommerklar havesovesofaspar penge på varmespillerumspisebordspisestuestaudebedstoppet toiletstore termovinduerstuderendestylet boligståltagsvømmepølswimmingpoolsækkestoltaglæggertagmalingtagrenderensningtagrenstegneprogramtekstiltermoruderterrassetilbygningtopdressingtrappevasktrimmet græsplæneuddannelseudskiftning af tagungdomsboligerungdomsmøblerungdomsværelseupcyclingvalbyvandfontænervandhanevarmepumpevarmeregningvinduespoleringvæglampervægmalingværdiforøgelse
customer-logo

Firma Adresse

Klostergade 56C
8000 Aarhus C

Nyeste artikler fra Denise
Sådan fungerer et jordvarmeanlæg
Denise
Sådan fungerer et jordvarmeanlæg
Læs artikel
Sådan kan du gøre byggeprojektet nemmere
Denise
Sådan kan du gøre byggeprojektet nemmere
Læs artikel
Sådan kan det gøres nemmere at flytte
Denise
Sådan kan det gøres nemmere at flytte
Læs artikel
Elsikkerhed i hjemmet
Denise
Elsikkerhed i hjemmet
Læs artikel
Indret dit hjemme med seneste trends
Denise
Indret dit hjemme med seneste trends
Læs artikel
Sådan forvandler du dit 70’er parcelhus til et moderne look
Denise
Sådan forvandler du dit 70’er parcelhus til et moderne look
Læs artikel
Tre gode tips til at bygge dit nye køkken
Denise
Tre gode tips til at bygge dit nye køkken
Læs artikel
Skab en hyggelig og hjemlig indretning i din bolig
Denise
Skab en hyggelig og hjemlig indretning i din bolig
Læs artikel
Indlæs flere artikler...

Få byggetips og inspiration fra bygogbolig.dk

Du får gratis lækkert nyhedsbrev med byggetips og viden om byggematerialer, der hjælper dig i valget af produkt til dit byggeri.

Har du produkter, der bør vises på bygogbolig.dk?

Få en redaktionel omtale af dit produkt overfor boligejere og håndværkere. Vi modtager gerne din pressemeddelelse og byggetips.