https://bygogbolig.dk/wp-content/uploads/2022/01/Møbler-til-spisestuen.jpg

Boboonline.dk

Sådan indretter du nemt din spisestue

Indretning | Skrevet af Boboonline.dk d. 7. januar 2022

En spisestue er et af de vigtigste rum i dit hjem – det er nemlig et rum, hvor du tilbringer forholdsvis meget tid. Det er et rum, hvor mange gode minder, kan blive skabt- det kan være alt lige fra de kaotiske morgner, hvor alle mand skal have noget at spise til de fine middagsselskaber med gode venner.

Netop derfor er det vigtigt, at du har de rette møbler i din spisestue, og det er derfor vi har lavet denne lille guide, så du kan få enkle råd til nemt at indrette din spisestue!

 

Start med spisebordet

Skal du indrette en spisestue fra bunden? Start med et spisebord, selvfølgelig. Din spisestue er trods alt til spisning, så du har brug for en robust overflade for at nyde disse måltider. Mens spiseborde er tilgængelige i mange størrelser, stilarter og materialer, er det vigtigt at finde det bord, der passer til din daglige rutine.

Bare fordi du vil have muligheden for at få plads til 10, betyder det ikke, at du har brug for et 10-personersbord til hverdag. Investere heller i et bord med tillægsbord, som du kan udvide når behovet opstår – på den måde skal du ikke ofre en masse plads i hverdagen.

 

Vælg spisebordsstole der passer til bordet

Medmindre du foretrækker at spise alle dine måltider stående, er det praktisk talt umuligt at nyde dit spisebord uden et fantastisk sæt stole. Men hvilken type spisebordsstole skal du købe? Det afhænger af din smag.

Spisebordsstole kan være alt lige fra neutrale til æstetiske. Hvilken slags du vælger, afhænger af din indretningssmag. Skal alle stole være ens for at give et roligt look, eller er du mere til at mikse forskellige stole for at give et mere vildt udtryk?

Uanset hvilken stil du vælger, er det vigtigt at vælge nogle stole, der faktisk er komfortable – og som både du og dine gæster kan sidde i, i længere tid ad gangen.

Er du på udkig efter nye spisebordsstole? Så tag evt. et kig på Boboonline.dk’s udvalg af spisebordsstole her.

 

Fornuftig opbevaringsplads

Uanset om du vil opbevare bedstemors porcelæn sikkert eller have et overskud af vinflasker, er det en god idé at tilføje noget ekstra opbevaring til dit rum.

Find et vitrineskab eller en reol, hvor du kan opbevare dit service – alt lige fra tallerkner til glas til fade. Ved at have disse ting tæt på bordet, slipper du for at slæbe det frem og tilbage mellem køkkenet, når du dækker bord.

 

Er du bekymret for, at din spisestue er for lille til ekstra opbevaring? Bare rolig, der er masser af opbevaringsløsninger, du kan vælge imellem. Et konsolbord er en fantastisk måde at få din spisestue til at føles mere komplet og gemme porcelæn, tallerkener og sæsonbestemte stykker væk. Hvis du ikke har plads til et konsolbord, er en rullevogn et godt alternativ!

 

Sørg for, at der er godt lys

Chancerne er høje for, at du kommer til at bruge meget tid i din spisestue, efter solen er gået ned, så det er vigtigt at finde noget lys, der passer til dit rum. Ingen spisestue er komplet uden god belysning, så det er vigtigt at have fokus på. Skala er vigtig, så sørg for, at størrelsen på lampen passer godt til bordet.

 

Nu er det eneste, der er tilbage at beslutte, hvilken type belysning du vil vælge. Der findes mange forskellige slags lys og lamper, så du kan helt sikkert finde noget, der passer til din stil. Du kan vælge alt lige fra en overdådig lysekrone til en mere enkel lampe. Du kan vælge, om du vil have flere små lamper på en række, så du får belyst hele bordet, eller du kan vælge én stor som dækker det hele. Valget er helt op til dig og dine præferencer!

 customer-logo

Firma Adresse

C. A. Olesens gade 4
9000 Aalborg

Nyeste artikler fra Boboonline.dk
Sådan vælger du de rigtige havemøbler
Boboonline.dk
Sådan vælger du de rigtige havemøbler
Læs artikel
Sådan indretter du nemt din spisestue
Boboonline.dk
Sådan indretter du nemt din spisestue
Læs artikel
Boboonline.dk
Læs artikel

Få byggetips og inspiration fra bygogbolig.dk

Du får gratis lækkert nyhedsbrev med byggetips og viden om byggematerialer, der hjælper dig i valget af produkt til dit byggeri.

Har du produkter, der bør vises på bygogbolig.dk?

Få en redaktionel omtale af dit produkt overfor boligejere og håndværkere. Vi modtager gerne din pressemeddelelse og byggetips.