Heymate ApS

Sådan giver du dit hus en udvendig make-over

Boligejer | Skrevet af Signe d. 28. november 2019

Lysten, til at der skal ske noget nyt i hjemmet, kan melde sig med jævne mellemrum. Ofte er det husets indre, der står for skud, hvor møbler, farver og indretning varieres fra tid til anden. Husets ydre ændres der sjældent meget ved, men det kan være en god måde at friske huset op og samtidig forbedre boligen en tand. Har du planer om at flytte bolig og skal have huset sat til salg, er dette også måder, hvorpå du kan gøre huset mere attraktivt udefra. Læs mere med her og få tre gode råd til en udvendig make-over til dit hjem.

Få styr på det ydre med en facaderens

Vind og vejr har det med at sætte sine spor på de fleste materialer, og facaden af dit hus er ingen undtagelse. Alger og snavs kan hobe sig op med tiden, hvilket både ser grimt ud, men også er med til at ødelægge facaden selv. Heldigvis findes der en overskuelig løsning på problemet, som du helt kan lade de professionelle om. En omgang facaderens er en effektiv behandling, der fjerner algerne og andet skidt og gør din facade så god som ny. Du kan desuden vælge at afslutte behandlingen med en imprægnering. På den måde forsegles facaden, hvilket betyder, at overfladen bliver både vandafvisende og betydeligt mere modstandsdygtig over for eksempelvis alger. Med en imprægnering vil din husfacade stå som ny med det samme.

Udskiftning af vinduer og døre

Et andet element, der har stor betydning for, hvordan dit hus tager sig ud, er vinduer og døre. Bor du i et ældre hus, kan det være en god idé at udskifte disse til nyere eksemplarer. Dette er naturligvis en af de dyrere tiltag for at forbedre din bolig, men kan være en god investering for dit hjem. En udskiftning af vinduer og døre kan nemlig gøre dit hus bedre i stand til at holde varmen indendørs. Særligt vinduer er nemlig syndere til at lække på varmen, hvis de efterhånden er gamle og slidte. Selvom udskiftningen kan blive dyr, kan du dog forvente samtidig at nedbringe dit varmeforbrug og dermed spare lidt penge der.

Kæl for detaljerne udendørs

Sidst men ikke mindst har omgivelserne for et hus også en betydning for, hvor indbydende og velholdt, et hjem ser ud. Omgivelserne er det, der byder dig og din familie velkommen hver dag, og det er detaljerne, der er med til at gøre denne velkomst så god som mulig. For det første skal belysningen være i orden og skabe en behagelig atmosfære omkring huset. Dernæst kan noget så enkelt som en pæn og rustfri postkasse være et nydeligt element at tilføje til grunden. Et sidste element, der bør tillægges værdi, er det grønne, da en grøn velkomst falder i langt de flestes smag. Sørg dermed for, at bedene foran hoveddørene er pæne og velholdte, samt at en eventuel forhave er en farverig fryd for øjet. På den måde skaber omgivelserne et velholdt og imødekommende indtryk.Heymate ApS

Heymate er et lille team med stor erfaring inden for online-branchen, og vores mission er at gøre en forskel i den digitale verden.

Mere end 1,8 mio. danskere besøger hver måned et af vores mange sites eller apps, hvilket skaber mere end 20 mio. sidevisninger.

Hos Heymate brænder vi for at skabe den bedste løsning til og i samarbejde med vores mange brugere og kunder.

customer-logo

Firma Adresse

Klostergade 56C
8000 Aarhus C

Nyeste artikler fra Heymate ApS
Gode råd til campingferien
Heymate ApS
Gode råd til campingferien
Læs artikel
Lav dit hjemmearbejde før du begynder på ombygningen
Heymate ApS
Lav dit hjemmearbejde før du begynder på ombygningen
Læs artikel
Sådan giver du dit hus en udvendig make-over
Heymate ApS
Sådan giver du dit hus en udvendig make-over
Læs artikel
Invester din friværdi i boligrenovering
Heymate ApS
Invester din friværdi i boligrenovering
Læs artikel
Indlæs flere artikler...

Få byggetips og inspiration fra bygogbolig.dk

Du får gratis lækkert nyhedsbrev med byggetips og viden om byggematerialer, der hjælper dig i valget af produkt til dit byggeri.

Har du produkter, der bør vises på bygogbolig.dk?

Få en redaktionel omtale af dit produkt overfor boligejere og håndværkere. Vi modtager gerne din pressemeddelelse og byggetips.