Tømrer- og Snedkerfirma Arne Danielsen A/S

Renovering, modernisering og isolering

Huset | Skrevet af Tømrer- og Snedkerfirma Arne Danielsen A/S d. 1. december 2015

Flere og flere ønsker at bevare og forbedre bolig. Tømrer- og snedkerfirma Arne Danielsen A/S er ofte den foretrukne partner til løsning af sådanne håndværksmæssige opgaver.

Din sparringspartner
Tømrer- og snedkerfirma Arne Danielsen A/S kommer gerne til dig for en uforpligtende drøftelse af dine planer.
De rådgiver om materialevalg og byggetekniske løsninger, som både tilgodeser funktionalitet, langtidsholdbarhed og reducerer energiforbruget.

Unikke og tilpassede løsninger
Flere og flere lægger vægt på at bevare og fremtidssikre en eksisterende bygningsstil.

– renovere for at forbedre og modernisere – eller bygge nyt eller til, i en særlig stil.

Modernisering med respekt
Det er altid en udfordring at kombinere nyt og gammelt.

Moderniserer altid med respekt for boligens oprindelige stil, og mange gange er det en rigtig god ide at tage en arkitekt med på råd og de er fyldt med erfaring og spændende løsninger.

Tømrer- og snedkerfirma Arne Danielsen A/S har god erfaring med projektering, samt rådgivning om materialevalg, der opfylder æstetiske krav, funktionalitet og langtidsholdbarhed.

Tømrer- og snedkerfirma Arne Danielsen A/S har dygtige håndværkere, som har sans for finesser og hele løsninger.

På snedkerværkstedet kan de f.eks. fremstille et kvistvindue, som giver mere lys ind i rummet og samtidigt et bedre udsyn og skal du igang med taget, så er efterisolering en rigtig god ide.


Her et eksempel på en spændende og flot ombygning, hvor formålet var at en om- og tilbygning af privat bolig til opholds / værested for kræftramte. Tømrer- og snedkerfirma Arne Danielsen A/S har udført tømrer- og snedkerarbejdet.

Kontakt Tømrer- og snedkerfirma Arne Danielsen A/S og få et uforpligtende samtale, på telefon 97 18 70 63, eller skriv til dem her så vender de retur til dig.Tømrer- og Snedkerfirma Arne Danielsen A/S

Firma Adresse

Borupvej 1
7330 Brande