Tømrer- og Snedkerfirma Arne Danielsen A/S

Om- eller tilbygning af din bolig

Nybyg | Skrevet af Tømrer- og Snedkerfirma Arne Danielsen A/S d. 26. november 2015

Er du glad for din bolig og beliggenheden, men rammerne opfylder ikke længere dine behov eller ønsker. Så kan du få mere ud af din bolig ved at ombygge dit hus eller lave den tilbygning du drømmer om.

Der er mange forskellige måder, at få mere ud af sin bolig. Man kan bygge tilbygge i højden – udnytte kælderen – forny køkkenet – der mange løsninger.


Tømrer- og snedkerfirmaet Arne Danielsen A/S har mange års erfaring i at rådgive og virkeliggøre boligejerens tanker og ønsker omkring en om- eller tilbygning.

Til omfattende forandringer arbejder de tæt sammen med kreative og dygtige arkitekter, der kan fremlægge de nødvendige tegninger.

Det er også vigtigt at tænke på materialevalg. Det kan være meget flot, når forskellige stilarter og materialer mødes. Gode materialer sammen med solidt håndværk ældes med ynde og holder længere.

Det er ofte detaljen, der sætter prikken over i’et – så hvorfor ikke få prikken med, når der skal bygges til eller bygges om. Tømrer- og snedkerfirmaet Arne Danielsen A/S kommer gerne til et uforpligtende møde om jeres boligplaner.

Kontakt Tømrer- og snedkerfirma Arne Danielsen A/S på telefon 97 18 70 63, eller skriv til dem her så vender de retur til dig.Tømrer- og Snedkerfirma Arne Danielsen A/S

Firma Adresse

Borupvej 1
7330 Brande