Tømrer- og Snedkerfirma Arne Danielsen A/S

Karnap til din bolig

Det moderne hus | Skrevet af Tømrer- og Snedkerfirma Arne Danielsen A/S d. 26. november 2015

En karnap kan have funktioner og mange udformninger, vigtigt er det, at den passer til dit hus. En karnap kan tilføre din bolig mere lys, give et kik ud til haven eller til en særlig udsigt, og den kan fungere som vindfang ved hoveddøren med en dør i.

Er dit køkken mørkt og trist, kan du tilføje en karnap i hele køkkenbordets længde. Enten kun fra bordhøjde og op til taget eller hele vejen ned, derved kan du flytte dit køkken ud i karnappen og få en masse dagslys til madlavningen.

Det kunne også være spisestuen der manglede lidt lys. Med en karnap kan du få en fornemmelse af havens liv, og årets gang – et dejligt plus for os der elsker vores have.

Karnappen kan ud over at tilføre dagslys også give huset et mere moderne look. Knapper kan placeres på langsiden, i gavlen med også på hushjørnet og den øverste top kan du bygge ind i taget med glas, så der kommer endnu mere lys ind i din bolig.

Skulle du have brug for rådgivning til dit projekt, så kontakt Tømrer- og Snedkerfirma Arne Danielsen A/S der står til din rådighed. Du skal blot ringe til dem på telefon 97 18 70 63.Tømrer- og Snedkerfirma Arne Danielsen A/S

Firma Adresse

Borupvej 1
7330 Brande