Wimex ApS

Nyt skud på komposit-stammen

Terrasser | Skrevet af Wimex ApS d. 23. september 2014

Wimex ApS er Nordens ældste importør på komposit-området. Her hersker troen på, at kompositmaterialer er kommet for at blive. Mange kunder kan nemlig godt se fidusen i det nemme vedligehold og den ekstreme holdbarhed. For at tilgodese ønsket om at komme så tæt på naturligt træ som muligt – både i følelse og visuelt udtryk, introduce- res nu en planke med træstruktur. Navnet er Cosmo Deck®.

Man kunne kalde det World Wide Wood Plastic Composite, for kompositmate- rialer bliver brugt verden over i et hav
af sammenhænge. Idéen med at sammensætte træ og plastik har nemlig vist sig at være gangbar ― slutproduktet får en række egenskaber, som de enkelte produkter ikke har hver for sig:
”Træet er ikke vejrbestandigt i sig selv, mens plastik hverken er visuelt attraktivt eller specielt velegnet til konstruktionsformål,” fortæller Henrik Ussing fra Wimex.
Til trods for, at materialet i starten blev udskældt som ’plastikbrædder’ og ’fuptræ’, har byggebran- chen nu endegyldigt taget kompositløsningen til sig i form af planker til udendørsarealer, stopler og hegn.
Price is what you pay – value is what you get
Hos Wimex bekender man sig til den skole, der siger, at den helt lave pris godt kan ende med at blive den dyreste. Med 11 års kompositerfaring og dermed titlen som Nordens ældste importør har virksomheden nemlig været vidne til en under- skov af den type importører, som typisk opererer
i kølvandet på pionerernes tunge slæb med markedsføring og omfattende dokumentation. Her bliver prisen det eneste salgsargument:
”Selvfølgelig kan man pine både fabrikker, ingre- dienser og fysikken for derigennem at få lavest tænkelige pris. Men der er altså langt – som herfra og til månen – mellem de leverandører, som frem- stiller et førsteklasses produkt til bundpris,” lyder det fra Henrik Ussing, som tilføjer:
”Vi tror på teknologien og på produkterne, og
vi vil gerne markedsføre – og sælge disse på et ordentligt og redeligt plan, så slutkunderne får et produkt, som tilfører deres ejendom en markant merværdi, gør udelivet nemmere – og som holder i en lang årrække.”
100 % miljøvenlighed
Ligeså mange producenter, ligeså mange bud på recepten findes der. Mange fabrikanter anvender overskydende lokale råstoffer – risskaller, kokos- fibre, bambus osv. Dog tager de førende fabrik- ker ordet ’wood’ alvorligt, og det gælder også de produkter, som distribueres gennem Wimex. Her er alle materialer 100 % miljøvenlige – både under produktion, brug og bortskaffelse. Produkterne er desuden kundens garanti for, at plankerne ikke in- deholder bambus, og at der ikke fældes tropiske træer til formålet
”Vi fører indtil videre tre forskellige kompositkon- cepter: EasyPlank+®, som er flagskibet inden for komposit med 60 cm bæreevne, 15 års særskilt
garanti og et utal af farver og designs. Nordic Deck® er et slankere koncept med én profil, tre farver og markedets stærkeste forhold mellem kvalitet og pris. Vores nyeste skud på stammen, Cosmo Deck®, er et slankt koncept med én dimension, to farver, attraktive ingredienser og en træstruktur på den ene af de to vendbare sider
– her får kunden for alvor det bedste fra de to verdener,” afslutter Henrik Ussing. ■
MED COSMO DECK® FÅR DU …
» 23 x 146 x 3600 mm kompositbrædder
» Vendbare barfods-overflader – hhv. smårillet
og træstruktur
» 2 farver, nemlig koks og grå
» 100 % miljøvenlige ingredienser: 55 % træ,
35 % genbrugsplastik og 10 % procesadditiverWimex ApS

Wimex stræber efter altid at være foran med de ypperligste produkter til terrasser, facader, stolper, hegn og alt hvad der hører til af befæstigelse, Preload® T-clips, dekolister, strøer, endclips og så videre. Deres virksomhed hviler på innovation, design og miljø.
Innovation, fordi de konstant udvikler deres produkter, så du får det bedste på markedet.
Design, fordi de tror på at et godt og gennemtænkt design giver optimal byggeri.
Miljø, fordi de tror på, at vi er med til at skabe en fremtid for os alle her på planeten.
Hos Wimex kan du finde markedets absolut bedste produkter og de yder naturligvis garanti, så du altid har sikkerhed for resultat.

customer-logo

Firma Adresse

Stranvejen 16
7800 Skive

Nyeste artikler fra Wimex ApS
Fleksibelt hegn-koncept nedbryder alle barrierrer
Wimex ApS
Fleksibelt hegn-koncept nedbryder alle barrierrer
Læs artikel
Hegnet sætter en ny milepæl
Wimex ApS
Hegnet sætter en ny milepæl
Læs artikel
Sibirisk Lærk med indbygget forskønnelse
Wimex ApS
Sibirisk Lærk med indbygget forskønnelse
Læs artikel
Nyt skud på komposit-stammen
Wimex ApS
Nyt skud på komposit-stammen
Læs artikel
Nyt skud på komposit-stammen
Wimex ApS
Nyt skud på komposit-stammen
Læs artikel
12 gode grunde til at vælge EasyPlank®
Wimex ApS
12 gode grunde til at vælge EasyPlank®
Læs artikel
Wimex lancerer en ny EasyPlank® Profil
Wimex ApS
Wimex lancerer en ny EasyPlank® Profil
Læs artikel
Komposit-terrassen skal sprudle af træ
Wimex ApS
Komposit-terrassen skal sprudle af træ
Læs artikel
Indlæs flere artikler...
Brochurer
FlexX – nytænkning og fuld flexibilitet på udvendig beklædning
Wimex ApS
Sibirisk Lærk – det naturlige og miljørigtige valg
Wimex ApS
FlexX Crypto – En god idé – gør hele forskellen!
Wimex ApS
EasyPlank komposit terrasseplanker
Wimex ApS
Indlæs flere brochurer...

Få byggetips og inspiration fra bygogbolig.dk

Du får gratis lækkert nyhedsbrev med byggetips og viden om byggematerialer, der hjælper dig i valget af produkt til dit byggeri.

Har du produkter, der bør vises på bygogbolig.dk?

Få en redaktionel omtale af dit produkt overfor boligejere og håndværkere. Vi modtager gerne din pressemeddelelse og byggetips.