Wimex ApS

Design din egen unikke terrasse

Terrasser | Skrevet af Wimex ApS d. 16. april 2012

Forbrugerne har taget kompositplankerne EasyPlank® til sig, fordi de er miljøvenlige og vedligeholdelsesfri. Nu tilbyder virksomheden bag EasyPlank® kunderne hjælp til at skabe deres egen individuelle terrasse


Har du kvarterets kedeligste terrasse? Eller er du en af dem med den rigtig lækre af slagsen? Mange glemmer, at terrassen er husets visitkort, som lynhurtigt fortæller en historie til de forbipasserende. At her bor en single med tjek på tingene eller en familie med nærhed og varme på grillen. Eller måske går man netop nu forbi kvarterets værste rodehoved. Uanset hvem man er; uanset hvad man er – så ses det på terrassen.
Og lad os nu være ærlige: Nogle gange må terrassen godt se lidt mere tjekket ud, end vi selv kan finde ud af at få den til. Det vil Wimex, som forhandler kompositplankerne EasyPlank ®, nu gøre noget ved. De tilbyder fremover assistance fra en uderumsdesigner.
”Det kan være svært at omsætte drømme og flygtig inspiration til reelle budgetter og konkrete planer. Vi hører rigtig mange kunder referere til deres nye terrasser som ude-rum, ikke blot terrasse. Og det er logisk, for terrassen er den billigste måde at tilføje hjemmet ekstra kvadratmeter,” siger Erik Bach, direktør for Wimex.

Gennemtænk hvad terrassen skal gøre for dig
Der ligger altid mange tanker og processer bag godt design. Først og fremmest at rent og enkelt design tit vinder over den komplicerede løsning. Enkelthed er smukt og skandinavisk – og ofte også det billigste, for en lækker terrasse kan sagtens se dyr ud, uden at være det. Det handler i høj grad om at gennemtænke, hvad terrassen skal gøre for huset og beboerne. Vil I have masser af sommersol eller foretrækker I skyggen? Skal I have klassiske havemøbler eller kreative bænke efter eget design? Er terrassen i brug i alt slags vejr? Sådanne spørgsmål er vigtige at tage stilling til, inden man går i gang med at indrette sit uderum.

For at give kunderne det bedste udgangspunkt for at skabe ønske-terrassen, har Wimex indgået et samarbejde med designer og scenograf Marianne Junge, som er fast tilknyttet Danmarks Radio. Desuden har hun designet møde- og fællesarealer for blandt andet DR tv, Vestas og Jyske Bank. Nu vil hun bruge sine alsidige erfaringer til også at designe for private. EasyPlank® er med sin miljøvenlige profil og skandinaviske design et godt udgangspunkt for at skabe terrasser i tråd med ejernes individuelle ønsker. ”Min tilgang til det her er, at terrasser ikke nødvendigvis er bedre, fordi de er store. Med lidt omtanke i tide er det muligt at skabe funktionelle og flotte ude-rum i vidt forskellige miljøer. Jeg er rumdesigner og mit fokus er derfor i høj grad på møbler, planter og tilbehør som er skævt, uventet og alligevel i tråd med den enkelte terrasse-ejers værdier,” siger Marianne Junge.

Design frem for vedligehold
Hos Wimex ser Erik Back frem til samarbejdet. ”EasyPlank® er et innovativt designprodukt, og det vil vi gerne leve op til hele vejen rundt. Efterspørgslen stiger hele tiden, fordi kunderne slipper for at oliere og male kompositplankerne. I stedet kan de bruge tiden på noget andet, som for eksempel at skabe en terrasse, der passer præcis til dem selv. Det vil vi gerne hjælpe med, og derfor tror vi, at kunderne tager godt imod det nye designsamarbejde,” siger Erik Back.

Boks 1:
Inspiration til terrassen
Mange danskere vil gerne skabe deres egen terrasse, men langt de fleste ender alligevel med at bruge håndværkere til arbejdet. Går man selv i gang, er det vigtigt at få alle detaljer omkring teknik, materialer og lovgivning på plads.
Husk også at det endelige visuelle resultat bliver en integreret del af huset. Med få virkemidler kan man pifte terrassen op:

 • Skab luftige lofter ved at hænge sejl eller slynge planter op over terrassen
 • Tænk på terrassen som forlængelsen af din stue og brug midten i stedet for at sætte altid op langs kanten
 • Brug plantekasser eller potter på hjul som rumdelere
 • Overvej hvordan terrassen indrettes, så den kan forlænge din ude-sæson
 • Giv den lidt gas og gør lidt mere, end du plejer!
 • Behøver terrassen ligge helt op ad huset? Lav rum i haven.


  Ideer fra designer og scenograf Marianne Junge, som er tilknyttet Wimex som uderumsdesigner.

  Boks 2:
  Design en terrasse med EasyPlank®
  Wimex tilbyder nu designrådgivning til kompositplankerne EasyPlank®, som har sit helt eget udtryk skabt for at efterkomme skandinavernes ønske om klasse, tidløshed og originalitet. Et stort udvalg af designs og farver gør det muligt at skabe unikke og individuelle løsninger, som matcher med terrassens omgivelser og eksteriør som vand, sten, krukker, mursten, planter m.v. Kompositplankerne kan derfor bruges på helt andre måder, end det er muligt med almindelige træ-produkter.

  EasyPlank® repræsenterer den allernyeste teknologi, der giver terrasseplankerne særlige fordele:

 • Helt unikke designbeskyttede profiler
 • Ingen miljøbelastning under produktion, montage, brug eller bortskaffelse.
 • Vedligeholdelsesfrit og i princippet uforgængeligt.
 • Ekstra lange længder og vendbare overflader.

  EasyPlank fås i forskellige farver og overflader. De to mest populære farver er Lysgrå og Nero.
  EasyPlank forhandles i byggemarkeder i hele landet. Læs mere på wimex’s hjemmeside.
  Nærmeste forhandler oplyses på telefon 87 41 22 00.

  Se montage af EasyPlank terrasse på altan • Wimex ApS

  Wimex stræber efter altid at være foran med de ypperligste produkter til terrasser, facader, stolper, hegn og alt hvad der hører til af befæstigelse, Preload® T-clips, dekolister, strøer, endclips og så videre. Deres virksomhed hviler på innovation, design og miljø.
  Innovation, fordi de konstant udvikler deres produkter, så du får det bedste på markedet.
  Design, fordi de tror på at et godt og gennemtænkt design giver optimal byggeri.
  Miljø, fordi de tror på, at vi er med til at skabe en fremtid for os alle her på planeten.
  Hos Wimex kan du finde markedets absolut bedste produkter og de yder naturligvis garanti, så du altid har sikkerhed for resultat.

  customer-logo

  Firma Adresse

  Stranvejen 16
  7800 Skive

  Nyeste artikler fra Wimex ApS
  Fleksibelt hegn-koncept nedbryder alle barrierrer
  Wimex ApS
  Fleksibelt hegn-koncept nedbryder alle barrierrer
  Læs artikel
  Hegnet sætter en ny milepæl
  Wimex ApS
  Hegnet sætter en ny milepæl
  Læs artikel
  Sibirisk Lærk med indbygget forskønnelse
  Wimex ApS
  Sibirisk Lærk med indbygget forskønnelse
  Læs artikel
  Nyt skud på komposit-stammen
  Wimex ApS
  Nyt skud på komposit-stammen
  Læs artikel
  Nyt skud på komposit-stammen
  Wimex ApS
  Nyt skud på komposit-stammen
  Læs artikel
  12 gode grunde til at vælge EasyPlank®
  Wimex ApS
  12 gode grunde til at vælge EasyPlank®
  Læs artikel
  Wimex lancerer en ny EasyPlank® Profil
  Wimex ApS
  Wimex lancerer en ny EasyPlank® Profil
  Læs artikel
  Komposit-terrassen skal sprudle af træ
  Wimex ApS
  Komposit-terrassen skal sprudle af træ
  Læs artikel
  Indlæs flere artikler...
  Brochurer
  FlexX – nytænkning og fuld flexibilitet på udvendig beklædning
  Wimex ApS
  FlexX Crypto – En god idé – gør hele forskellen!
  Wimex ApS
  Sibirisk Lærk – det naturlige og miljørigtige valg
  Wimex ApS
  EasyPlank komposit terrasseplanker
  Wimex ApS
  Indlæs flere brochurer...

  Få byggetips og inspiration fra bygogbolig.dk

  Du får gratis lækkert nyhedsbrev med byggetips og viden om byggematerialer, der hjælper dig i valget af produkt til dit byggeri.

  Har du produkter, der bør vises på bygogbolig.dk?

  Få en redaktionel omtale af dit produkt overfor boligejere og håndværkere. Vi modtager gerne din pressemeddelelse og byggetips.