KBH Bygge Design

Nyt badeværelse og renovering

Badeværelset | Skrevet af KBH Bygge Design d. 11. november 2019

At få lavet et nyt badeværelse typisk er husets mest komplicerede rum og samtidig det dyreste, målt på kvadratmeter. Derfor er det vigtigt, at dit badeværelse bliver helt, som du drømmer om. Den drøm står vi klar til at opfylde hos KBH Bygge Design!

Det kræver erfaring, indsigt og håndværksmæssige kompetencer at levere et sandt drømmebadeværelse. Heldigvis er vi i besiddelse af alle tre dele hos KBH Bygge Design, hvor vi både rådgiver og bygger dit nye baderum. Vi står klar til at rådgive allerede fra første dialog, hvor vi kan fortælle dig nærmere om muligheder og give gode input.

Badeværelset er som nævnt et rum, der kræver erfaring på grund af de mange arbejdsområder og den vådrumssikring, et sådant miljø kræver. Vi har de rette faggrupper og kompetencer at trække på, hvorfor vi klarer VVS, el-arbejde, murerarbejde, tømrerarbejde m.m.

Det betyder, du kan læne dig tilbage, mens vi nøje følger den aftalte køreplan til punkt og prikke. Vi leverer varen, og vi gør det hurtigt, effektivt og med et flot slutprodukt. Det vil du kunne se med dine egne øjne, når du åbner døren ind til dit nye eller gennemrenoverede badeværelse.

Badeværelse før

Badeværelse efter

Brug en håndværker, du kan stole på!

Alle vil gerne have en god og troværdig håndværker, når deres hjem skal forskønnes. Så hvorfor ikke finde en, hvor du kan læse, at de tidligere kunder har haft herlige byggeoplevelse?

Hos KBH Bygge Design lader vi os blive bedømt af vores kunder på anmeldelsesportalen Anmeld Håndværker. Her kan du som potentiel kunde læse mere om, hvordan andre har oplevet forløbet, når vi har bygget deres badeværelse.

Til det fortæller vores kunder blandt andet ”De var hurtige til at komme ud og kigge på vores badeværelse, som skulle totalrenoveres. De var gode til at vejlede og forklare, hvilke løsninger der var mulige for os ift. vores ønsker. Vi er endt med at få et super dejligt, flot og snorlige badeværelse. De er nogle utroligt flinke, vedkommende og dygtige håndværkere” samt ”Endvidere har vi fået totalrenoveret 2 badeværelser. Håndværkerne var venlige, arbejdsomme og meget fleksible. Resultatet er flot”.

Vil du også have leveret dit nye badeværelse af en håndværker, du kan stole på? Kontakt os for et uforpligtende tilbud og en indledende dialog om dine ønsker og behov – dit drømmebadeværelse er kun en henvendelse fra dig.

 

Foto: Carsten LundagerKBH Bygge Design

Byggeopgaver

Maleropgaver

Totalentreprenør

 

Kontaktoplysninger

Pilegardsvej 18
2860 Søborg

E-mail: tilbud@istandnu.dk Telefon: 70707436