KBH Bygge Design

Istandsættelse udført af professionelle

Huset | Skrevet af KBH Bygge Design d. 11. november 2019

Hos KBH Bygge Design har vi i mere end 10 år hjulpet danske boligejere og erhvervsdrivende med professionelt håndværk.

Som vores navn antyder, klarer vi enhver type istandsættelse, men også totalrenovering og tilbygning – takket være dygtig arbejdskraft og et stærkt fagligt netværk. Hvad end du ønsker en gennemgående renovering af hus, sommerhus, lejlighed eller har specifikke ønsker som et nyt køkken, nyt badeværelse etc., hjælper vi med at gøre drømmen til virkelighed.

Netop fordi vi arbejder med at opfylde folks boligdrømme, er det vigtigt for os at kunne tilbyde et professionelt forløb, hvor du som kunde får en positiv og behagelig oplevelse fra start til slut. Derfor er tryghed, kvalitet og fair pris vigtige områder for os i vores arbejde som håndværksvirksomhed.

Vi mener, at tryghed er essentielt, da det tillader vores kunder at læne sig tilbage og stole på, vi leverer det resultat, de forventer. Tryghed skabes, når dialogen er klar og tydelig, når processen følger planerne og viser fremskridt, og når prisen er den helt rette.

Og kvaliteten? Den kan du læse mere om herunder.

Stil krav til din håndværker – det gør vi!

KBH Bygge Design er et familieforetagende, der i dag drives som 2. generationsvirksomhed af Rafal Mieczyslaw Kowalski. Siden virksomheden startede for mere end 10 år siden, har vi vægtet kvalitet og kundeservice højt.

Høj kvalitet er en væsentlig del af at være håndværker på det danske marked, hvor kunderne har høje forventninger til deres tømrer, murer, elektrikere etc.

Særligt som en virksomhed med rødder til udlandet, gør vi en dyd ud af at vise, vi mere end bare lever op til de høje krav, der stilles, når vi arbejder i folks hjem og virksomheder. Derfor stiller vi store krav til os selv og er tilmed medlem på Anmeld Håndværker anmeldelsesportalen, hvor alle vores kunder har mulighed for at vurdere vores arbejde på parametrene kommunikation, aftale, pris, tilfredshed og oprydning.

Vi bruger portalen for at se, om der er steder, vi selv kan blive bedre for at tilbyde den absolut bedste service. Dertil fungerer den også som et flot udstillingsvindue for vores mange gode referencer, da du som potentiel kunde kan se, hvilken oplevelse, du kan forvente.

Hvad mener vores kunder?

Vores kunder skriver blandt andet ”Rafal og hans folk var yderst kompetente, grundige og lavede et flot stykke arbejde. Ligeledes var Rafal god til at indarbejde ønskede tiltag/ekstra arbejder og få udført det til tiden” samt ”Jeg er meget tilfreds med resultatet. Meget høflige og omhyggelige håndværker som jeg kan anbefale”.

Læs selv flere anmeldelser på vores profil eller kontakt os med det samme for et stærk tilbud på dit projekt.

 

Foto: Carsten LundagerKBH Bygge Design

Byggeopgaver

Maleropgaver

Totalentreprenør

 

Kontaktoplysninger

Pilegardsvej 18
2860 Søborg

E-mail: tilbud@istandnu.dk Telefon: 70707436